Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - HEAD&SHOULDERS - zadzwijająco negatywny efekt !!! zdarzyło się komuś ? -.-
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-23, 10:51   #9
kinga15p
Raczkowanie

Dot.: HEAD&SHOULDERS - zadzwijająco negatywny efekt !!! zdarzyło się komuś ? -.-

No jestem w szoku powiem szczerze. H&S to osobiście dla mnie najlepsze dotąd szampony Używałam wieeelu szamponów głównie drogeryjnych z silikonami i efekt był taki,że wydrapywałam sobie dziury w głowie od początku gimnazjum myję głowe codziennie(czyli juz jakieś 5 lat). i inne szampony źle działały na moją skórę głowy. ale zawsze kiedy przejdę na H&S jest lepiej z moją skórą głowy. na początku wakacji włosy straaasznie zaczęły mi wypadać problem się skonczył jakiś miesiąc temu od kiedy zaczęłam używać tego szamponu. Mimo że ma .co prawa lekki,silikon wysoko w składzie (który jest dla moich włosów dobry, włosy są sypkie i lepiej sie rozczesują) to jednak nie działa jak inne szampony silikonowe. Ja nie zamienie go na żaden inny jednak to prawda ze co dla jednych dobre dla innych niekoniecznie. aha ja obecnie używam wersji nawilżającej skórę głowy. ten przeciw łamanu włosów też dobrze wspominam. i czasem też podkradam bratu mentolowy chyba czy miętowy, tak fajnie odświeża naprawde jestem zaskoczona waszymi opiniami, dodam jeszcze że mam raczej łupież taki nie sypiący się lecz przylegający do skóry głowy. uff ależ sie rozpisałam.

"Doskonałość dobra moralnego lub ludzkiego wymaga, by rozum kierował uczuciami...

Edytowane przez kinga15p
Czas edycji: 2010-11-23 o 10:53
kinga15p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując