Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-23, 10:01   #910
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Emigra no niestety stres tak na niektórych działa... się nie ma co dziwic... a co do staranek to super czyli na wiosnę startujecie tak?

Pamela mój skarb mały też daje się we znaki jeśli chodzi o kopniaki i wiercenie się... na szczęście zaczyna mu się czas normowac i tak szaleje cały dzień a w nocy mam spokój jeśli tak się utrzyma do porodu to możliwe, że taki nawyk zostanie mu poza brzusiem i ma swoją już poranną godzinę wstawania budzi się jak mój tż szykuje się do pracy i śmieję się, że już wiadomo kto mu będzie pierwszy posiłek podawał no a przynajmniej kto mi go będzie do cyca przynosił

acelinka a jakieś objawy wczesnociążowe są?

Agrafcia no te twoje skarby to maleństwa będą ale na pewno szybko zaczną przybierac na wadze i nie będzie tak źle no i też nie mogę się doczekac zdjęcia

Lady to bardzo miłe, że pamiętasz i masz rację, to było mega zaskoczenie ale niesamowicie pozytywne no i popatrz jak szybko zleciało... już dziś zaczynamy 34 tydzień
Moja też budzi sie razem z nami tzn jak tż wstaje do pracki koło 7ej ale w nocy tez buszuje czasami jak sie przebudze to czuje jak sie wierci

Kiedy kupujecie wózeczek i jaki?

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora