2010-11-23, 11:15
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
wrzucam aktualne foto, kolor mroźny kasztan  
|
śliczne masz włosy 
Cytat:
Napisane przez hania207
co do zwiększania po ciazy to sprawa indywidualna, mojej mamie, ani teraz na świeżo kuzynce palce nie zgrubły, wiec mam nadzieje że ze mna bedzie podobnie  
no ale skoro Ty juz wiesz, to faktycznie lepiej kupic taka ktora bedziesz mogła powiekszyc 
|
ja w ciąży byłam wszędzie spuchnięta, ale palce mi nie puchły i teraz nadal mam rozmiar 8 
Cytat:
Napisane przez happy2gether
Byłam dziś u siostry w klinice  Mała jest przepiękna...jest jej wierną miniaturową kopią  Coś cudownego!! I straszny z niej żarłok...aż mlaskała podczas jedzenia
A dumny tatuś dziś wpatrzony w córeczkę, wczoraj po pępkówce usnął na siedząco w przedpokoju...we wnękowej szafie  
|
super gratuluję ślicznej, zdrowej siostrzenicy  
Cytat:
Napisane przez Karo89
Witajcie witajcie
Cudowna atmosfera tu panuje, ciesze się, że trafiłam na ten wątek.
Tak wgl dziewczyny, to macie już wszystko załatwione? Dużo jeszcze zostało Wam do zorganizowania?
My za sobą mamy: zarezerwowaną salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę, kupione obrączki (chcieliśmy uniknąć podwyżek które zapowiadają po nowym roku  ). A przed nami jeszcze nauki  , alkohol, stroje, dodatki i już te "drobiazgi" typu kwiaty, samochód itp.
|
ja mam fotografa, dj, salę, godzinę ślubu, jutro kończymy katechezę, mamy kucharki, samochód nasz i nic wiecej.
Cytat:
Napisane przez kaska87
|
nie mój gust 
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
z jednego kolokwium dostalam 3,5 a z drugiego 4 
|

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia
a my nie będziemy mieć poprawin więc nie mam problemu z sukienką ani fryzurą 
|