Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - HEAD&SHOULDERS - zadzwijająco negatywny efekt !!! zdarzyło się komuś ? -.-
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-23, 13:56   #11
sylvia_doll
CORELIPS

Dot.: HEAD&SHOULDERS - zadzwijająco negatywny efekt !!! zdarzyło się komuś ? -.-

Cytat:
Napisane przez mysia m Pokaż wiadomość
ma silikony i SLS, który jest głównym winowajcą nawracającego łupiezu. ma ograniczac łupiez bo zawiera cynk i substancje grzybobojcze, ale zawierając mnóstwo substancji intensywnie myjących w celu usuniecia 'sypiacych sie płatków', podraznia wrazliwą skóre głowy.

moze byc tez tak, że jak ktos ma łupiez po przeciwłupiezowym szamponie nadal, to znacyz że jest to prawdopodobnie łupiez wywodzacy się z przesuszonej skóry głowy, szampony typu head&shoudres najlepiej działaja na przetłuszcajce sie włosy z tłustym łupiezem, ktory czesto maja mezczyzni. Ich skóra głowy jest grubsza i mniej podatna na podraznienia, wiec zwykle oni sa z tego produktu zadowoleni.

łupiez suchy czesto znika po wprowadzeniu prawidłowej pielegnacji, przywracającej skórze prawidłowe ph.

---->
najserdeczniej dziękujemy, wiele wyjaśniłaś ! [mimo, że tego nie oczekiwałam, wystarczyłby mi tylko fakt poparcia w formie negatywnych opini

Cytat:
Napisane przez BlueRoses Pokaż wiadomość
okropny wstretny szamponisko , przesuszał,przetłuszczał. i łupieżył mnie ,paskudztwo nigdy go nie kupie
-> kochanaś.
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując