Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-23, 13:20   #2011
Neciak89
Zakorzenienie

Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Do zobaczenia

http://kobieta.**************/tapmad...a%2Btap%2Bmadl

Spryciarze peel zamiast gwiazdek. Zła cenzura wizażowa, zła.
Masakra

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
na migrene prawdziwą nie działa nic
nawet 2 ibupromy max+ketonal w ciągu 1,5h

na migrene najlepszym lekarstwem jest sen... a nie można zasnąć bo wrażenie że koś wierci mi wiertarką w oku jest okropne... więc jest takie błędne koło ;/

aaa nie przepraszam jest lek... tabletka po 60zł za sztuke
Ja już na szczęście ataki migreny mam baaaardzo rzadko (zdarzało mi się kiedyś po kilka razy w tygodniu, a zwykły ból głowy przez tydzień równo..). Wtedy to płacz, wymiotowanie z bólu, nie było nawet mowy o spaniu..

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
na ból głowy owszem ale nei na migrene

nie życze tego największemu wrogowi... prawdziwa migrena trwa minimum 24h... najgorszy jest okropny światłowstręt, nudności...bleh...

mnie nadal trzyma ból głowy... dobrze ze nie musze dzisiaj iść na zajęcia bo mam mało ważne i moge w domu posiedzieć ale nei moge sie skupić na najprostrzych rzeczach bo od razu ból się nasila
Biedactwo, wiem co czujesz

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którym nie chce się nadrabiać: Ax pyta, kiedy spotkanie.
Może być w weekend bo mam wolny
(powiększyłam i pokolorowałam bo słabo było widać kolejny raz )

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Gg, emilka - jak ładnie poprosicie to mogę kupić w Naturze ten jedwab, bo i tak idę coś kupić dla Ax

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
własnie dostałam na maila bon 20zł z orsaya
A za ile musisz kupić żeby go wykorzystać?

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

http://www.mydlandia.pl/k305-SWIĘTA-2010.php jakie słodkie świąteczne mydełka

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora