Wątek
:
sąsiedzi i policja po raz kolejny
Podgląd pojedynczej wiadomości
2004-12-11, 22:37
#
1
Ines1985
Zakorzenienie
sąsiedzi i policja po raz kolejny
Dziewczyny, ja juz naprawde nie moge!
Znow... Od godziny 15tej nade mna trwa istna dyskoteka. Ja nie wiem co za sprzet ma ten debil ale przysiegam ze mam ochote mu to wyrzucic przez okno i jesli kiedys jakas okazja sie nadarzy to zrobie to z nieskrywana satysfakcja
.
A teraz powaznie...
Glosna (pseudo)muzyka. Darcie sie. Wycie. Pedalskie wrzaski (no przepraszam, ale u niego na imprezach nigdy nie ma dziewczyn...dlatego ulozylam sobie teorie o odmiennej orientacji seksualnej 25letniego sąsiada)...
Musze to znosic przynajmniej kilka razy w miesiacu. Dzis to trwa juz ponad 8 godzin... Po 22 zadzwonilam na policje ale oczywiscie nie przyjechala. Jak powiedzialam tej babce ktora odebrala, ze juz nie raz nie przyjechali a ja jak glupia siedzialam przy domofonie zeby im otworzyc to zaczela na mnie wrzeszczec ze nigdy sie nie zdarza ze nie przyjezdzaja. Otoz ja jestem pewna ze sie zdarza! Sprawdzilam to nie raz!
Nie wiem co sie dzieje... Nie raz byly takie wątki i niektore dziewczyny pisaly ze policja interweniuje. To czemu ja mam takiego pecha
. Chce spokoju. Chce spać. A glowa mi pęka od kilku godzin.
Co ja mam zrobic? Jesli nie policja to co? Kto zareaguje? Na pewno nie sasiedzi... Wszyscy sie boja tego debila bo dobra slawa na osiedlu to on sie nie cieszy. Ja kiedys sie dziwilam czemu ludzie nie dzwonia na policje jak on imprezuje... A teraz juz wiem ze chyba dzwonili ale zostali olani tak jak kilkakrotnie ja
.
Dodam ze ojciec tego delikwenta pracuje w policji. Nie wiem kim dokladnie tam jest, ale na pewno nie "zwyklym" policjantem.
Jak myslicie, czy to moze miec jakies znaczenie ze do niego nie przyjezdzaja?
Kiedys przy okazji takiego wątku ktos pisal zeby napisac skarge do spoldzielni, albo postraszyc policje rozglosnieniem sprawy w mediach...
Jesli tak powinnam zrobic to przyznaje, ze nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać.
zaraz zwariuje... jeszcze zeby to byla normalna muzyka ale to jest... no nawet nie wiem jak to nazwać!
Pojde dziś spac do mamy...
Znajdź więcej postów Ines1985