2010-11-24, 00:59
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: nosek- gdzie szukać?
Cytat:
Napisane przez kiss-the-sky
Trudno mi uwierzyć w powyższa wypowiedź ponieważ dr Chiciak wykonał u mnie operacje korekcji nosa ponad 3 lata temu do dnia dzisiejszego jestem bardzo zadowolona z efektów operacji. Nos jest kształtny, idealnie pasuje do mojej twarzy, żadnych poważnych komplikacji w trakcie i po zabiegu. Co więcej, pół roku temu wróciłam do dr Chiciaka na kolejną operację, tym razem liposukcję i również jestem bardzo zadowolona z jej efektów. Dr Chiciak był jeszcze milszy niż przy pierwszej operacji. Nie złościł się nawet kiedy moi rodzice spóźnili się do szpitala i musiał czekać za pieniędzmi które mieli mu dowieźć. Dodatkowo moge powiedzieć, iż bardzo troszczył się o losy dziewczyny która leżała ze mna na sali i poddawała sie operacji powiększenia jedenj piersi po mastektomii. Fakt,przyznaje przy pierwszej konsultacji przy operacji nosa dr Chiciak nie wywarł na mnie dużego wrażenia bo podchodził do tego bardzo powierzchownie i niechętnie odpowiadał na pytania. Do tego wtrącał niepotrzebnie swoje prywatne historie życiowe zamiast interespwać się pacjentem. Jednak nie żałuje decyzji i myśle że gdybym kiedykolwiek miała się zdecydować na jakąkolwiek 3cią już operacje plastyczną to mimo trudnego charakteru doktora zdecydowałabym sie na niego.
|
To możesz mi powiedzieć jaką miała bym korzyść z pisania w negatywny sposób o doktorze Chiciaku? Aktualnie ten człowiek nie ma na moje życie wpływu, ale ma na życie innych osób, które chcą się podjąć u niego operacji. Nie jestem tutaj od szykanowania. Gdyby zrobił mi prawidłowo operację z zadowalającym efektem i bez żadnych powikłań, z kulturą i jakimkolwiek szacunkiem do mnie jako do pacjentki, pewnie sama na tym forum chwaliłabym go pod Niebiosa. Nie wiem czemu, mam niejasne przeczucie, że post powyżej napisała osoba z jego otoczenia w ramach reklamy i odbudowania wizerunku co już niejednokrotnie można było spotkać na różnych forach...
Pozdrawiam
|
|
|