Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-25, 10:04   #785
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Dzieki Pelnia,wyprubujemyZ tego co widze to jak otwiera buzke do karmienia to kladzie jezyk na dziaselka(dzis sie przyjrzalam),jak placze to sie unosza brzegi,wczesniej robilo sie jej takie serduszko na czubku jezyczka a teraz znacznie zmalalo...Polozna ktora ja ogladala,mowila ze mozna u niej uniknac podciecia,bo wedzidelko choc krotkie to w miare elastyczne..No i chcialabym by sie udalo..

A jesli chodzi o ssanie,to przy tej wadzie sutek jest wydluzony jak wypada z buzki dziecka,a powinien byc w formie kuleczki podobno..No i w jednej piersi nadal jest troche wydluzony,a jak karmie druga to wyglada poprawnie krocej je i lyka jak bocian zaby

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

olej bez popitki,no no-pelen szacunek
moze nastepnym razem Cie ruszyalbo ta sennosc to cisza przed burza
tak tak robi sie serduszko w ogole to nasz Antos ma jezyk na koncu jak serduszko! i nie zmienilo mu sie to ale pieknie nam wymawia zycze wam sukcesu i bez podcinania cudnie ze szybko zaczeliscie dzialac! no i u mnie identycznie bylo z brodawkami hehe ale ta okragla to zawsze wklesla bardziej byla w ciazy ... nie wiem od czego to zalezne - wazne ze je ladnie i przybiera caluski

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

MLODE MATECZKI
MAM DO WAS PROSBE
jak ktoras zamowila i otrzymala te pieluszki pampers - 5 szt i wyprobowala je prosze napiszcie mi swoje zdanie - opinie o nich...

z gory wszystkim dziekuje
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora