Wątek
:
Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-11-25, 10:04
#
785
pelnia1980
Zadomowienie
Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Cytat:
Napisane przez
Artystka23
Dzieki
Pelnia
,wyprubujemy
Z tego co widze to jak otwiera buzke do karmienia to kladzie jezyk na dziaselka(dzis sie przyjrzalam),jak placze to sie unosza brzegi,wczesniej robilo sie jej takie serduszko na czubku jezyczka a teraz znacznie zmalalo...Polozna ktora ja ogladala,mowila ze mozna u niej uniknac podciecia,bo wedzidelko choc krotkie to w miare elastyczne..No i chcialabym by sie udalo..
A jesli chodzi o ssanie,to przy tej wadzie sutek jest wydluzony jak wypada z buzki dziecka,a powinien byc w formie kuleczki podobno..No i w jednej piersi nadal jest troche wydluzony,a jak karmie druga to wyglada poprawnie
krocej je i lyka jak bocian zaby
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
olej bez popitki,no no-pelen szacunek
moze nastepnym razem Cie ruszy
albo ta sennosc to cisza przed burza
tak tak robi sie serduszko
w ogole to nasz Antos ma jezyk na koncu jak serduszko! i nie zmienilo mu sie to ale pieknie nam wymawia
zycze wam sukcesu i bez podcinania
cudnie ze szybko zaczeliscie dzialac! no i u mnie identycznie bylo z brodawkami hehe ale ta okragla to zawsze wklesla bardziej byla w ciazy ... nie wiem od czego to zalezne - wazne ze je ladnie i przybiera
caluski
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
MLODE MATECZKI
MAM DO WAS PROSBE
jak ktoras zamowila i otrzymala te pieluszki pampers - 5 szt i wyprobowala je prosze napiszcie mi swoje zdanie - opinie o nich...
z gory wszystkim dziekuje
pelnia1980
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do pelnia1980
Znajdź więcej postów pelnia1980