2010-11-25, 11:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 2
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Gwiazdeczka, Ariena, przykro mi, że tak wyszło z tymi pracami. Ale Ty Ariena masz na oku jeszcze kilka stanowisk, może z nimi się uda.
Gwiezdeczka, a w tym Twoim "czymś" było coś napisane o rozwiązaniu umowy przez Ciebie?
I bardzo dobrze, że sprawdziłaś tą ofertę pracy w biurze 
Ja też tyle czasu szukam pracy i dopiero niedawno się nauczyłam, że trzeba sprawdzać takie rzeczy  Pamiętacie tego gościa, co się potem kłócił ze mną przez SMS? a ja już płakałam, że straciłam swoją życiowa szansę, ale już nigdy więcej!
|
O rozwiązaniu umowy NIC nie było, więc nic mi nie grozi itp. prawda?
Było tylko o karach nałożonych na mnie, jeśli oddam dzieło z wadami - np. wypełnię ankietę i okaże się, że gdzieś są błędy 
Dzwonili z UP, już myślałam, że powiedzą że mam się szybko stawić bo coś mają, a oni chcieli przełożyć jutrzejszą wizytę na poniedziałek. Jutro za to drukuję ładne CV, kseruję dyplom, ładny LM i idę zanieść do szkoły podstawowej, wicedyrektorka to sympatyczna babeczka, pogadam z nią o szansach na staż 
Tez podjęłam decyzję, że nie wysyłam już na żadne gówna za przeproszeniem, bo źle na tym wychodzę.
Tak się tym wszystkim przejmuję, że spać w nocy nie mogę jestem zmęczona, kładę się o 22 a zasypiam po 1, rano budzę się o 6
|
|
|