2010-11-25, 12:12
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Ja powróciłam do ćwiczeń, dzisiaj jestem po H&T i powiem tak: za długą przerwę sobie zrobiłam od BBL - nogi mi się trzęsą ze zmęczenia jak chorercia, ale pozitiw enerdżi jest
Cytat:
Napisane przez dzastqa
Nawet sobie foto zrobilam, zeby po zakonczeniu calego cyklu porownac czy jest roznica  Choc wiem, ze bedzie ciezko cokolwiek poprawic w mojej figurze. ufff.. pocwiczymy, zobaczymy 
|
Nie nastawiaj się, że ciężko będzie cokolwiek poprawić w Twojej figurze - u mnie po przerobieniu całego programu zmiany wizualnie może nie były jakieś znaczące, ale jednak były (wcisnęłam się w spodnie, w które wcześniej nie mogłam wejść ). Poza tym mięśnie robią się fajnie twarde, a to o niebo lepiej niż mieć flaczki. Na plus lepsze samopoczucie i kondycja - to też się liczy, bo jakoś przychylniej na siebie patrzę 
Cytat:
Napisane przez kociczka
w sumie to dziwne bo wydaje mi sie ze tylek jest jedrny itd ze jestem seksowna ale w swietle widac cellulit i na zdjeciach jeszcze bardziej tylek wyglada totalnie okropnie
moj facet kocha moja pupe,uwaza ja za sexy poza tym w biodrach mam miedzy 89-92 rozne to bywa w talii mialam 62 a teraz 65 :/ wiec niby powinnam wygladac fajnie a jednak na zdjeciach wyladam jak totalny pulpet ze skóra pomaranczy
w sumie te laski i motywuja i doluja....:P
|
Kochana, uszy do góry - ja mam w biodrach 103, w talii 73 i daję radę
Mówię sobie, że jestem fajna, zgrabna i powabna, hehe i taka autosugestia musi działać. Grunt to pozytywne nastawienie do własnej osoby. Resztę załatwia Leandro ze swoją świtą .
Ja się tam tymi laskami z filmików nie przejmuję, skupiam się na poprawnym wykonaniu ćwiczeń i już. A one muszą tak wyglądać, bo jak inaczej sprzedałby się towar? Dla mnie ich wygląd nie jest ani dołujący ani motywujący. Mnie motywuje nowy strój kapielowy, który grzecznie czeka na lato 2011 
Co do cellulitu - też posiadam, ale masaże bańką baaardzo skutecznie się z nim rozprawiają.
|
|
|