2010-11-25, 12:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
Napisane przez ygerna
nie wiem czemu mi dziwnie, może to jakas jesienna deprecha  juz mi przeszła złość, choć z dzisiejszego winka nici, bo ma jakieś zaległe koło jutro...oczywiście ja mądra od razu zaczęłam wymyślać jakieś historie dlczego to nie może się ze mną spotkać. o ranyyyy chyba robię się okropna  jeszcze nic między nami nie ma a ja już wymyślam Bóg wie co
ja się na cenach nie znam, bo mieszkam we własnym, ale np w prywatnym akademiku w LBN za pokój 1os w segmencie 4os płaci się ok 570 zł + chyba woda lub ogrzewanie..więc jak na Kraków to chyba nie jest dużo te 650 zł?
kropelka zaraz bo zapomniałam ty nie jesteś z lubelskiego??
bo ja idę na andrzejki w sobotę ,a le w poniedziałek tez bym gdzieś wyskoczyła, ale nie mam z kim  na M. nie liczę 
|
Agata spokojnie jesli ma jakies kolo to wiadomo, że musial sie pouczyc, a na pewno się spotkacie po tym co mowilas zalezy mu na spotkaniu z Toba wiec spokojnie 
570zł za akademik? o matko i plus rachunki bardzo drogo, jak za akademik tyle to juz bym chyba wolala wlasny pokoj, mieszkanie wyszloby podobnie cenowo, moja kolezanka mieszka w akademinku w olsztynie to tam z tego co pamietam placi kurde dokladnie nie pamietam 420-450zł?ale chyba juz wiecej nic nie doplaca az sie przy okazji dopytam 
nie nie ja jestem z mazowieckiego 
Cytat:
Napisane przez Patrycja183
hej laseczki 
Nie umiem dzisiaj nad wami nadazyc i dzisiaj nie nadaze ... 
Gosiu u mnie z kregoslupem jeszcze gorzej niz wczoraj ,bol jest do nie wytrzymania i jeszcze do tego mala ma grype  ja sie chyba zabije 
Nie mam sily siedziec wiec ide spac dobranoc dziewczyny 
|
Kochana a nic sie nie da zrobic przyspieszyc albo p[rywatna wizyta jak najszybciej 
zdrówka dla Malutkiej 
Cytat:
Napisane przez gg22
nie mam siły nawet Was cytować i dokładnie odpisywać. jestem totalnie zdołowana.... wczoraj widziałam mega piękny pokój, z wymarzonym przeze mnie łóżkiem z metalową ramą  i panny wybrały kogoś innego.... własnie dostałam smsa.... czuje się jakbym siedziała na coraz głośniej tykającej bombie...dzisiaj już czwartek a ja jestem w czarnej d****.
Marta ja nikogo prosić o pomoc nie będę Moja mama nawet nie wie, że mam taką sytuację. jestem dorosła, zarabiam i muszę sama o siebie zadbać, a nie prosić o kasę. dlatego mam ograniczone możliwości finansowe bo moja pensja to raczej głodowy ochłap a nie kasa, no ale jakoś radzić sobie muszę
|
Gosia nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz znajomi moze tez cos wiedzą o jakims wolnym pokoju jesli sie teraz nie uda nic konkretnego na stale znalezc bo jak mowisz juz sie czas konczy to cos "na chwile" i wtedy bedziesz miala wiecej czasu, zeby juz znalezc cos porządnego na stałe, bo teraz jak mowisz i jak zresztą widać czas Cie bardzo goni i to wszystko tak nerowo jest, ale nie dziwie się kazdy by się denerwowal, ale wszystko sie ulozy na pewno i za chwile będziesz już pisać do nas z własnego pięknego cieplutkiego mieszkanka 
Cytat:
Napisane przez sun in the winter
Gosia w orange;p
trzymam kciuki zebys wkoncu znalzła cos odpowiedniego  ja tak ost z ciekawosci ogladalam ceny mieszkan .. do wynajecia - MASAKRA .. a nie chce juz dłuzej w domu mieszkac..
|
ja sie będe od września rozgladać za jakimś pokojem, ja już też dluzej w domu nie chce mieszkac mam dosc, poprostu odliczam dni kiedy bede mogla zaczać staż mieć jakas kase i wynajac pokoj
uciekam zaraz na ćwiczenia bede dopiero wieczorem, a jutro na szczescie wolne, ale weekend znowu pełen nauki
|
|
|