Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-25, 13:43   #1423
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Laski ta kiełbasa to od nas z rynku taka praktycznie swojska . U nas takie rzeczy mozna nabyc , a mała nie dała sobie jej zabrać he he

Gmyrelka - można dac ją do piramidy , swojska i dobra

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mnie tez mowia ze jest oliwka pulchniutka i JEST I NIECH TAK BEDZIE !!!!

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

BOŻE JAK JA WAM ZAZDROSZCZE!!!!!

Ja tez codziennie pieknie staram sie ubrac mala i co kur** z tego??? jak ona za 5 min uzygana brudna isliniona, bez sliniaka ani rusz, czemu tylko moj dziec sie tak slini? ulewa ciagle....no kurde no!!!!!
dzis tez dostalismy 3 reklamowy ciuszkow dla Kikiego i kurde polowe jakbym chciala komus dac to sie doprac nie da, ja swira dostane.
To czym ty pierzesz ? Mi sie wszystko spiera i słoiki i moje jedzenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
madzia jesli masz zamiar wziasc i oddac w razie czego to lepiej nie bierz.
To nie zabawka ktora sie bierze i jak mi sie nie spodoba to oddam.
Nie obraz sie ale takie podejscie mnie wkurza strasznie, sama mialam chyba z 6 psow i mase kotow tylko ludzie zamiast oddawac je wyrzucali a ja je bralam zawsze dlatego jestem na maxa uczulona na cos takiego .
Przecież napisała że może mieć którys z chłopaków alergie np . I nie weźmie go jak bedzie lał . Nie rozumiem w czym masz taki problem .
A mnie wkurzaja takie napaści , jak się nie do końca doczyta

brr zimno jak cholera , musiałam z rańca iść kupić małemu kurtke i spodnie na zime bo z tamtego roku za małe a jeszcze misiąc temu było dobre . ale mam ju z z głowy . Kupiłam komplet z glucka tego samego co pościel robi śliczne mają