Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-25, 17:33   #166
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Chodzi od kilku dni za mną chęć zakupu górnopółkowego czegoś. Nie wiem jeszcze czego, ale najchętniej chyba wzięłabym jakiś błyszczyk, może JT?
Ja bym waliła prosto do stoiska Armaniego po tusz
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Może udałoby się namowić kogoś na drugą wodę? Przy zakupie 2 z tych droższych przysługuje -45%. Inaczej nie skusiłabym się na Bond Girl Forever (koleżanka brała HL dla mężczyzn).
A to nie trzeba dwóch takich samych zapachów przypadkiem?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przyszła paczka z Barbry
ładna zawartość Znalazłam u mnie te lakiery po 9,60 w osiedlowym tam gdzi eposzłam po Bell- tych niestety nie było
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się, liczyłam na cos interesującego z aptecznej pielęgnacji czy perfum a tu lipa
Mi tez zupełnie nie odpowiada, jedynie moż eskusze się na krem do rąk Tołpy- bo już wybiłam sobie z głowy Oriflame'owe a coś trzeba będzie kupić

Kupiłam tonik Bourjois, ciekawe jaki będzie. Niby mam w zapasie niebieskiego Garniera, ale postanowiłam potrzymac go jeszcze, jest dla mnie jak "ostatni mleczyk"
A przez Fuksję coraz bardziej się zastanawiam nad kupnem GlamEyes'a- jako pewniaka

Przeglądałam cienie w Inglocie żeby uzupełnić te ostatnio wyrzucone i strasznie ograniczony wybór jest teraz Nie ma np. ciemnego ceglastego perłowego pomarańczu. I gdzie ja taki znajdę?

Coś mnie zapchało na buzi, niech no tylko odkryję co
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora