2010-11-25, 17:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez oliwka__
hehe nie nie miałam takiej okazji by występować w tv, chociaż jak kiedyś poznałam moja obecną przyjaciółkę to wówczas ona z koleżanka zawsze próbowały mi wmówić ze niby jestem podobna do jakieś aktorki bodajże gwyneth paltrow o ile dobrze kojarzę mogę się mylić, natomiast na tym zdjęciu w avatarku to jest rok temu w sierpniu na weselu mojego brata ... mój chrzestny i wówczas jeszcze przyszły mąż mojej siostry ciotecznej chodzili za mną i wmawiali mi że jestem Uma Thurman a ja nie miałam pojęcia o kim oni mówią  niezły ubaw miałam. A szczerze powiedziawszy ile w tym prawdy to ja nie wiem bo ja żadnego podobieństwa nie widzę może faceci inaczej patrzą?
|
Oliwka może mają rację, bo mi też kogoś przypominasz tylko nie mogę sobie przypomnieć kogo 
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
Cytat:
Napisane przez dudipopka
ja tam jestem podobna zupełnie do nikogo 
kobitki mające hbo na hbo2 dziś o 20.30 fajny horror 
|
Ja niestety nie mam hbo więc nie obejrzę, ale za to planuje obejrzeć "laure" na tvn o 21.30,
Ja też nie jestem do nikogo podobna, oprócz rodziców i siostry (zresztą nie raz nas ludzie mylili , przynajmniej wesoło miałyśmy )