Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-28, 21:43   #2011
olivka_7
Zakorzenienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

velluto gratulacje miesięcznicy
A odnośnie pytania to swoje ciuszki mam zamiar sprzedać- małej oczywiście zostawiam dla kolejnego dzidzia.
bratkab podusia fantastyczna spokojnie moim zdaniem możesz takie sprzedawać
justini ślicznie wyglądacie

My saneczki już mamy w domu- od Mikołaja- chrzestnego ojca- jak się będzie korzystać w tym roku to się okaże ale też na pewno na równym a jak nie w tym roku to za rok jak znalazł będzie.

My pampki używamy i jest ok

Mam pytanko bo od przeszło tyg wprowadziłam gluten- nie posłuchałam lekarki żeby do roku czekać- mała skończyła 7 mies więc może za późno albo co bo boję się że ma uczulenie- już piszę o co chodzi.
Pod kolankiem pojawiło się troszkę chrostek i tworzą jakby taką suchą plamkę. Taką suchą plamkę zauważyłam też nad pupcią jedną ale dziś są już trzy. I nie wiem czy to może reakcja alergiczna na gluten- może źle że teraz wprowadziłam? O te plamki podejrzewam też kaszkę mleczno- ryżową o od kilku dni wprowadziliśmy - bo mi się mleka nie chciało odciągać. I teraz mam dylemat- bo uczulenie na gluten o ile dobrze pamiętam po tyg dopiero podawania może się ujawnić tak? Czy od razu po podaniu?
Innych objawów nie mamy- no dziś była kupka rzadsza ale to na ząbki bo chciała pogryźć i ślini się strasznie- kolejny idzie.
Na razie zrobiłam tak że odstawiłam kaszkę mleczno-ryżową wróciłam do ryżowej, a gluten na razie zostawiłam. Jak w ciągu kilku dni jej nie zejdzie to pewnie gluten?
Bosze boję się że przez to że podałam jej gluten w nieodpowiednim okresie sama zwiększyłam prawdopodobieństwo alergii ale z drugiej strony chciałam wprowadzić póki karmię piersią. Co wy o tym myślicie?
Przyszło mi do głowy że może nad pupcią to jeszcze od pampersa- ostatnio więcej sika jak częściej pije z butli- i parę razy miała full nasikane i troszkę w tym była i może to od tego?

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora