Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-01, 22:00   #4531
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
o kurde,ty burzuju z 2 zl swiat stoi przed Toba otworem

musi byc cudowna kup konieczie!
Haha ja myślę nad jakąś Ibizą w ten weekend, z taką kasą każda biba moja

Kupię no bo cóż poradzić Odłożona już jest i czeka na mnie
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Nadziejka ma rację, spróbuj z tą żarówką, może akurat będzie dobrze
ja mam nie wiele więcej kasy ale to fakt, nieźle się załatwiłaś przed weekendem ja wybieram się tylko do szkoły, ale na to też potrzebuję trochę kasy
kurcze drogie te sukienki, ja w sukienkach nie chodzę tylko wesela i inne uroczystości ale jak takie boskie to bierz tymbardziej że lubisz chodzić w kieckach
No spróbuję A Tobie poważnie nigdy nikt nie pisał, że za jasna na twarzy jesteś ?
Poniekąd to dobrze, bo mi już wystarczy imprezowania, także przynajmniej jeden weekend będę miała normalny
No wiadomo, dojazdy kosztują... Ja na szczęście te weekend będę miała wolny, więc jakoś przebieduję z tymi 2 zł

Ja uwielbiam kiece To prawda, szczególnie ta za 150 zł jest strasznie droga, ale w tym butiku pracuje moja koleżanka i tak po cichu liczę, że może zrobi jakiś rabacik Na szczęście czas mnie nie nagli, bo jak wspominałam obydwie są odłożone na zapleczu i czekają aż po nie przyjdę

Dziewczyny, moje cycki wypchane skarpetami frotte działają Co chwilkę ktoś pisze i co najważniejsze nie na minutę, tylko na dłużej