Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 07:41   #729
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Dzień dobry Śniegowce!
Czy u Was też taaaakkkk biało?
W nocy się obudziłam i przeżyłam szok! - zaspy śniegowe pod blokiem i na całej ulicy. W końcu

Lubię śnieg, choć jak stałam 30 minut na przystanku i leciał prosto w pysk, to powoli zaczynałam mieć go dość
Ale dotarłam do pracy i właśnie grzeję stópki - zmarzły niesamowicie!

Hera nie dała nam w nocy spać. Tak jak ostatnich kilka nocy był spokój i przychodziła dopiero, jak budzik usłyszała, tak dziś a to rolety gryzła, a to na suszarkę wskakiwała, a to pod kołdrę się pakowała i lizała łydki. Także nocny peeling był
Ale wyspana za bardzo nie jestem...

Wczorajsze popołudnie oczywiście zleciało na leniuchowaniu. Miałam sprzątać moją mega szafę, ale byłam tak zmęczona, że nawet na to nie miałam siły.
Miałam wczoraj awizo w skrzynce i już się cieszyłam, że to moje półeczki wiszące, a tu miski dla kota i piłki dla psiaków sióstr na święta Pewnie, gdyby przyszły półeczki, to i za szafę bym się wzięła
Spodziewam się ich jednak dopiero w przyszłym tygodniu...

Kurcze, jest dziś tak ładnie biało, że mam ochotę wyjść z kociskiem na spacer... Ale jak mi się rozchoruje, to sobie tego nie wybaczę Chyba poczekam, aż mróz trochę ustąpi.

Przyznać się, która głosowała na Polinę
Wrrr, nie mogłam jej zdzierżyć

Aaa, Nadia, łazienka "trochę" nie w moim stylu Też róż mnie przytłacza. Ale gdyby nie kolor, to naprawdę ładna. Widać, że remontowana niedawno, tak nawet ze smakiem to rozplanowane (prócz koloru oczywiście ). No i co najważniejsze - masz w niej czyściutko! I w głównej mierze to Twoja zasługa, że jest w niej ładnie i przyjemnie
I prawda jest też taka, że gdyby była stara z zapuszczonymi kaflami, to i sprzątać by się nie chciało.
evilcia, dom jak na moje potężny! Ile ma metrów?
Mam tylko nadzieję, że sprawdziliście dokładnie jego stan, przede wszystkim dachu. Bo dach nie wygląda najlepiej, a jest wielospadzisty i jego wymiana to pewnie kilkadziesiąt tysięcy. Chyba, że po prostu ten mech tak mylne wrażenie daje
Ogólnie domek ładny Ciekawe, jak w środku

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora