Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 12:30   #199
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski czy 100 lub 150 zł wystarczy na prezent na chrzciny dla dziecka kuzyna?
czy to nei za mało?
ja uważam, że wystarczy tyle bez przesady to nie twój chrześniak

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
jak to kochana wszystkie jesteśmy dumne z ciebie
no to dziękuję

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ale jestem wkurrrrrrr.............. nasze prawo jest do dla złodziej a nie dla normalnych ludzi.
1,5 roku temu facet nie zapłacił mi za faktury jakieś 9.000 zł, faktury podpisał. Poza tym robiłam jeszcze z nim na domkach w wawie (które obecnie sama robię) i tam też mnie oszukał, ale papierów na to nie mam. Mało tego od właścicieli tych domków wyłudził zaliczkę 50.000zł. Założyliśmy sprawę w sądzie, i co po pół roku sprawa zostaje umorzona z powodu: "braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu zabronionego"," Niewywiązanie się z warunków umowy nalezy tłumaczyć raczej problemami finansowymi Spółki "X" aniżeli chęcią oszukania pokrzywdzonych"
Czyli niepotrzebnie brałam pożyczkę na 4 lata, bo ja musiałam zapłacić podatek, Vat i pensje ludziom, choć nie - mogłam nie płacić i tłumaczyć się ****a trudną sytuacją finansową firmy. GDZIE JEST W TYM KRAJU SPARWIEDLIWOŚĆ???
w tym kraju nie ma sprawiedliwości i przekonałam się o tym juz nie raz trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Obiecane zdjecie brzucha i kota-nicponia malego.

Za moment zabiore sie za cykanie zdjec siaty ciuszkow.
brzuchol duży i ładny a kocur, to faktycznie nicpoń, gdzie on tam wlazł
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora