2010-12-02, 12:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
Napisane przez anika222
laski czy 100 lub 150 zł wystarczy na prezent na chrzciny dla dziecka kuzyna?
czy to nei za mało?
|
ja uważam, że wystarczy tyle bez przesady to nie twój chrześniak
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
jak to kochana wszystkie jesteśmy dumne z ciebie  
|
no to dziękuję 
Cytat:
Napisane przez aja1
Ale jestem wkurrrrrrr..............  nasze prawo jest do  dla złodziej a nie dla normalnych ludzi.
1,5 roku temu facet nie zapłacił mi za faktury jakieś 9.000 zł, faktury podpisał. Poza tym robiłam jeszcze z nim na domkach w wawie (które obecnie sama robię) i tam też mnie oszukał, ale papierów na to nie mam. Mało tego od właścicieli tych domków wyłudził zaliczkę 50.000zł. Założyliśmy sprawę w sądzie, i co po pół roku sprawa zostaje umorzona z powodu: "braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu zabronionego"," Niewywiązanie się z warunków umowy nalezy tłumaczyć raczej problemami finansowymi Spółki "X" aniżeli chęcią oszukania pokrzywdzonych"  
Czyli niepotrzebnie brałam pożyczkę na 4 lata, bo ja musiałam zapłacić podatek, Vat i pensje ludziom, choć nie - mogłam nie płacić i tłumaczyć się ****a trudną sytuacją finansową firmy. GDZIE JEST W TYM KRAJU SPARWIEDLIWOŚĆ??? 
|
w tym kraju nie ma sprawiedliwości i przekonałam się o tym juz nie raz trzymam za Ciebie kciuki
Cytat:
Napisane przez Jok3r
Obiecane zdjecie brzucha i kota-nicponia malego.
Za moment zabiore sie za cykanie zdjec siaty ciuszkow.
|
brzuchol duży i ładny a kocur, to faktycznie nicpoń, gdzie on tam wlazł
|
|
|