Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 13:26   #3485
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Mam trochę czasu na nadrabianie wreszcie

Wczoraj obejrzałam Paulinkę, padłam na 'perfum', ale wybaczam Jej, bo bardzo Ją lubię

Justuchnaa, powoli zapoznaję się z Twoim kanałem i muszę coś powiedzieć, bo padnę! Otóż uważam, że świetnie wyglądasz bez makijażu. Oglądałam filmik o wklepywaniu kremu i tam idealnie widać, jaka ładna jesteś w wersji naturalnej, nawet pokuszę się o stwierdzenie [to ma być komplement, jakby co!], że niektóre makijaże trochę kamuflują to, co w Tobie najładniejsze

Dalej regularnie, jeśli czas pozwala, zaglądam do Szusz, Nieesi, Izabelle25d, 1982Paulinki, Ciasteczka i Jlovesmac1.

Co do Ciasteczka, to mnie Jej styl ubierania i malowania nie przekonuje, jednak uważam, że jest fajna, wesoła, szczera, motywująca, zadbana i bardzo fajnie ogląda mi się Jej filmiki

Żaden inny kanał mnie jakoś nie zainteresował. Pomijam kanały dzieci, ale z 'dorosłych' też jakoś nic nie rzuca na kolana. Recenzje średniej jakości, powtarzane po koleżankach, wszędzie Lush [którego mam serdecznie dość i nawet jakby mi pod domem otworzyli, to ... nie no dobra, wtedy może bym się przeszła ], gdzieś też widziałam gadanie na temat jednego produktu przez 7-8 min, co wydało mi się przesadą, żeby nie powiedzieć przynudzaniem

No. Powiedziałam, co wiedziałam

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora