Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 15:18   #297
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Maleństwo wylało miód na mą duszę... Jestem rozanielona.
Taaaaaka ulga!!!!!
I mam nadzieję, że już nie wykręci takich numerów matce.

Jok3r piękne zbiory! tylko się zastanawiam, co przedstawia ostatnie zdjęcie? te takie a'la majtasy w serduszka i misie. Bo się gapię i nie wiem.

A ten filmik jest szokujący!!!! Czegoś takiego jeszcze nie widziałam! żeby aż tak brzuchol falował??? To aż nienaturalne!!! Muszę mężowi link poslać, szok!
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
subtelle przede wszystkim strasznie się cieszę że dziecinka skopała matkę gorsze dni miała po prostu

dzięki dziewczyny za rady w sprawie łóżeczka my też chcemy się zmieścić do 250-300zł

wierzę wierzę chyba najlepiej jak będziesz miała troszkę upiętych a resztę rozpuszczonych bo piękne są szkoda koka robić

hehe śliczny nie? ja też mam zamiar sobie sprawić mam w zakladkach stronkę taki inny jest ten kocyk niż te kołderki wszystkie

widziałam ten filmik tż uwierzyć nie mógł że tak się brzuch może ruszać chociaż ostatnio jak na mój patrzy jak mały szaleje to się nadziwić nie może że to dziecko tyle siły ma w tych maleńkich nóżkach

trzymam kciukasy jeszcze godzinka ci została nie tak dużo

też miałam pytać właśnie - to chyba nosidełko?

jokr piękne ciuszki już się doczekać nie mogę jak będziemy się chwaliły maleństwami w nie ubranymi
Tak to jest nosidelko

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Eirene, my mamy łóżeczko Radek VII ale teraz wybrałabym Klupsia, ładniejsze

Ewelqa, ja biorę euthyrox od 2 miesięcy, najpierw 50a teraz 75, ft4 podskoczyło mi z dołu normy bliżej środka, za dwa tygodnie znowu sprawdzę.

Subtelle, super no to wszystko w porządku Ależ bierzesz dawki leków, a ja myslałam że moje 75 Euthyroxu to dużo...Na jakim poziomie masz teraz ft4? A na euthyroxie przed ciążą chudłas czy tyłaś? Bo ja ostatnio siedziałam pod gabinetem endo z kobietą 12 lat po operacji tarczycy. W tym czasie mimo leków przytyła z 50kg na około 100 Przeraziłam się szczerze mówiąc...Ja hormony miałam zawsze na dole normy i dopiero teraz, od 2 miesięcy zaczęłam przyjmować euthyrox, do tej pory uważałam że wszystko jest ok.

Jok3r, to ja znam odwrotną wersję, na początku dziecko śpi na kokosie a kiedy zacznie się już obracać na brzuszek i boczki przekładamy je na stronę z gryką, żeby masowała kręgosłup. Wszystkie dziewczyny na forum tak stosowały, ja też więc mam nadzieję że dobrze
W sumie to powiem Ci, ze poki co to sie jakos tym specjalnie nie interere. Tylko chyba nawet na "metce" z materaca jest opis, ze wlasnie najpierw gryka. Zobaczymy do lutego/marca zdaze sie dokladnie dowiedziec.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora