Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 16:00   #491
malli80
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)

Incomprehensible moje gratulacje również a Wam wszystkim dziękuję za miłe życzenia.

Dziewczyny a ja sie ostatnio wogóle nie wysypiam, tak wogóle to całym moim problemem jest karmienie. Niby pokarm mam ale wogóle nie czuje tego po piersiach Uczucie ich przepełnienia oraz twardości mnie nie dotyczy. Ciągle są takie same i mam bardzo mieszane uczucia bo nie wiem czy mały mi sie najada. W ciagu dnia niby ok bo np wczoraj possał i spał i tak cały dzień ale w nocy już nie dało się go uspać bez dodatkowej butelki -choc mam ogromne wyrzuty sumienia, że musiałam mu ja podać ale inaczej to byśmy się wykończyli oboje ze zmeczenia. Pierwszy sen złapał po butli na jekies 3 godziny i jak sie ok 3 obudził tak juz była jazda do rana Nie było jakiegos wielkiego płaczu tylko ciągłe wiercenie i takie marudzenie Łapał piers to a chwile wypluwał i prawie już zero spania do rana. Od rana też jakiś niespokojny Co go przystawiam do piersi to possie kilka minut i zasypia No i sobie myślę jak on ma mi sie najeść bo i kiedy? Czy mozliwe jest aby maluch spał za duzo w dzień? Jednak to sa takie drzemki maksymalnie godzinne. Nie umiem tego zinterpretować o co temu mojemu Kacperkowi chodzi? Wiem, że musze być twarda ale zmęczenie nie raz nie pozwala. No i nie wiem co z tym pokarmem , chciałabym karmic piersią, ale fakt, że mały jest głodny powoduje, że dajemy mu butlę. Kochane poradźcie coś bo płakać mi się chce Taki chaotyczny ten mój wpis ale takie tez mam teraz myśli. A może sie to jakos ustabilizuje a Kacperek ma po prostu zły dzień?
malli80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując