Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-02, 18:41   #3884
esterr
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Jeanne,w zeszłym roku te płaszczyki nie były przecenione,bo siostra czekała do przecen,ale okazało się,że ich nie przecenili i kupiła w końcu w cenie regularnej:P
Ja też zawsze unikałam jak ognia puchowych kurtek i emu,a od zeszłego roku stwierdziłam,ze komfort i ciepło jest dla mnie ważniejszy niż to,czy zawsze jestem super elegancka. A poza tym uważam,że te płaszczyki są naprawdę zgrabne i nie wygląda się w nicj tragicznie. Ja akurat kapturów nie znosze,wystarczy mi gruby wysoki kołnierz. A widziałam wczoraj w Arkadii,że 3 osoby stały z nimi do kasy,także lepiej kup i myśl w domu,bo jak taka pogoda się będzie utrzymywać(a ma tak być niestety...),to nie będzie rozmiarów niedługo.
Przepraszam,że tak agituję post za postem,ale naprawdę ten płaszczyk to moja chyba najlepsza rzecz z Zary i naprawdę jest warat tych 400 zł
Ja od siebie dodam tylko tyle, że rozmiary już są przebrane i naprawdę niedługo może być ciężko z odpowiednim rozmiarem w upatrzonym przez siebie modelu (biegałam ostatnio po różnych CH i widzę jak schodzą te kurtki i jak trudno znależć małe rozmiary ). Te 399 to nie dużo jak na puchówkę, warto więc kupić teraz, w razie czego w domu można dokładnie się zastanowić czy rzeczywiście jest potrzebna, a na zwrot jest aż 30 dni .