Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 06:26   #2013
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
No Twoja mama zadbała by Ci w pupcie było ciepło
noo wlasnie mam je na dupci cholerka nie chce mi powiedzieć ile kosztowały... więc poprosiłam o drugie na gwiazdkę
i poprawiam się: 310den mają :P a nie 320 hehe pod spodem wyglądają jakby z polarkiem delikatnym były. A jakie milusie
Juz dawno w dzinsach nie chodzilam i jak sobie podokupuje te legginsy to nie wiem czy zaczne w dzinsy wskakiwac.

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
ale dzisiaj mam podły dzien i strasznie zmeczona jestem
a jak psychicznie kochana??

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Ja na dzisiaj padam, ten spacer na trening po tych zaśnieżonych chodnikach to nie dla mnie, turlam się dosłownie, a do tego ślisko jak diabli :/
Dobrze że przynajmniej nie jest bardzo zimno

Kciuki trzymam za wszystkie starczaki, lada dzień testujące, za ciężaróweczki również

Agrafko odpocznij, musisz wypoczywać

Dziewczyny pokazuję wielgaśny brzuchol to prawie 5 miesiąc a już wyglądam jakbym była w 7
a i nie zwracajcie na moją facjatę, bez makijazu wygladam okropnie.

Aa2 trzymam kciuki, abyś mogła zacząć staranka
ale brzuś! spora ta Twoja dwójka, ale to dobrze) tylko biedna mamusia się pomęczy. Syn się cieszy, że aż dwójkę rodzeństwa będzie miał?

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
nienawidze juz majm jej po dziurki w nosie
idę do takiej pracy! jadę do Ciebie, niech mnie zatrudnią, wtedy nie będę jadła czekolady

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Moja znajoma pracowała przy pakowaniu ciastek i miała po pewnym czasie dość-bo ile można

tak Rianka mają być bliźniaki,jednojajowe
kochanie a wiesz już co znaczy to jednoowodniowe? co się na początku martwiłaś?

Ja się stresuje... dziś dzień sądu
1. Beta
2. Wsiąść w auto i jechać... jakoś w tamtych roku na letnich oponach jeździłam, a w tym roku.. nie wsiadłam pierwszego dnia jak spadł śnieg i teraz się boję. Ale nic... wsiądę, bo nie można się bać :P nieważne że ulice białe... :P
3. Decyzja promotora.. czy praca przechodzi czy nie

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora