2010-12-03, 06:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Cytat:
Napisane przez bella7
No Twoja mama zadbała by Ci w pupcie było ciepło 
|
noo wlasnie mam je na dupci cholerka nie chce mi powiedzieć ile kosztowały... więc poprosiłam o drugie na gwiazdkę 
i poprawiam się: 310den mają :P a nie 320 hehe pod spodem wyglądają jakby z polarkiem delikatnym były. A jakie milusie 
Juz dawno w dzinsach nie chodzilam i jak sobie podokupuje te legginsy to nie wiem czy zaczne w dzinsy wskakiwac.
Cytat:
Napisane przez agrafka26
ale dzisiaj mam podły dzien  i strasznie zmeczona jestem
|
a jak psychicznie kochana??
Cytat:
Napisane przez eweska
Ja na dzisiaj padam, ten spacer na trening po tych zaśnieżonych chodnikach to nie dla mnie, turlam się dosłownie, a do tego ślisko jak diabli :/
Dobrze że przynajmniej nie jest bardzo zimno
Kciuki trzymam za wszystkie starczaki, lada dzień testujące, za ciężaróweczki również
Agrafko odpocznij, musisz wypoczywać
Dziewczyny pokazuję wielgaśny brzuchol to prawie 5 miesiąc a już wyglądam jakbym była w 7 
a i nie zwracajcie na moją facjatę, bez makijazu wygladam okropnie.
Aa2 trzymam kciuki, abyś mogła zacząć staranka 
|
ale brzuś! spora ta Twoja dwójka, ale to dobrze ) tylko biedna mamusia się pomęczy. Syn się cieszy, że aż dwójkę rodzeństwa będzie miał?
Cytat:
Napisane przez Riana
nienawidze juz majm jej po dziurki w nosie 
|
idę do takiej pracy! jadę do Ciebie, niech mnie zatrudnią, wtedy nie będę jadła czekolady 
Cytat:
Napisane przez bella7
Moja znajoma pracowała przy pakowaniu ciastek i miała po pewnym czasie dość-bo ile można
tak Rianka mają być bliźniaki,jednojajowe 
|
kochanie a wiesz już co znaczy to jednoowodniowe? co się na początku martwiłaś?
Ja się stresuje... dziś dzień sądu 
1. Beta
2. Wsiąść w auto i jechać... jakoś w tamtych roku na letnich oponach jeździłam, a w tym roku.. nie wsiadłam pierwszego dnia jak spadł śnieg i teraz się boję. Ale nic... wsiądę, bo nie można się bać :P nieważne że ulice białe... :P
3. Decyzja promotora.. czy praca przechodzi czy nie
|
|