Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 09:18   #5
make_up_istka
BAN stały

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
piszcie, co mogę jeszcze dać i wszelkie zmiany w liście.......
To jeszcze link do części III i fajnie by było te linki które MARIKA pod spodem wkleiła (poród, po porodzie itp.)

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
poza tym ubieranie sie w takie mrozy mnie przeraża mam nisko brzuch i ciężko coś naprawdę ciepłego znaleźć ...
miłego dnia przyszłe mamy
Ja z przerażeniem stwierdzam, że prawie wszystkie grube swetry są na mnie teraz za krótkie! Pół brzucha mi widać i od spodu wieje! Zostało kilka wełnianych tunik i trzy wełniane sukienki ale nie tak ciepłe jak te swetry, więc na wierzch nosze pod kurtkę jeszcze na zmianę dwa polarki (ale jeden juz zaraz będzie za mały...) Ja przez to że mam tak nisko brzuch (a robi się coraz większy) to mam już tylko jedne spodnie poza jedną parą ciążowych które w miarę mogę nosić, ale im brzuch większy tym bardziej mi się z tyłka już zsuwają...

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2010-12-03 o 09:20
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora