2010-12-03, 10:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Napisane przez wwweeerka
Juz brzuch na szczescie nie wystaje  no ale jeszcze pracuje nad nim  no wlasnie ostatnio kupilam dobry rozmiar z typu push-up wiec zobaczymy jak sie sprawdzi i czy nie bede musiala zamieniac
O własnie MAŁE JEST PIĘKNE 
|
dokladnie! a taki stanik potrafi zdzialac cuda mialam jeden, ale nie dla mnie on- roznica jednak byla widoczna
ja z moim jestem prawie 5 lat
no 4,5
pewnie kupie mu jakies ciuchy, ale to pod choinke bo slyszalam jak kiedys cos marudzil, ze by mu sie przydalo- bo jak ja pytam to on zawsze z tekstem "ja nic nie chce" no i pogadalismy sobie
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
Halooooooooo!
A u mnie było.... O-O-O-O-o--OOoooOOooo!  Ale TZ mi zrobił bonus:P myślałam,że jest w pracy, a podjechał pod uczelnie i pyk. ;p
Apropo TŻ, co kupujecie swoim na gwiazdkę? Z tym że pytam o TŻów którzy bardziej zasłużyli na rózgę.Alternatywa dla rózgi?  ( chciałabym być wyrozumiała z okazji ŚBN. )
Kurrcze, narzekacie na śnieg - u mnie jest to samo.............. w akcie desperacji kupiłam różowe śnmiegowce, co ja mam w tej bani... wyglądam jak pasztet......... masakra :| jakie wy nosicie buty dziewczyny? hm? ja chce wiosnę  rurki, sweterek i heja... można śmigać.a w odzieży zimowej niezbyt ;p
A dietowo - czego bym nie zjadła po godzinie 16 - jest mi niedobrze. ;/
|
pod uczelnia bylo pyk? zartuje
ja mojemu kupie (wyzej napisalam, wiem powtarzam sie ) pewnie jakis sweterek i podkoszulki- bo cos marudzil, ze nie ma juz. NO i moze jakies smieszne boskerki znajde
wlasnie widzialyscie jakies fajne sniegowce?? szukam, ale nigdzie nic nie ma
|
|
|