Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 11:28   #477
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Co do bóli ud, ja tak mam od około tygodnia.Boli mnie ich wewnętrzna strona. Nie wiem czemu tak jest, bo nie wykonuję jakiegoś większego wysiłku fizycznego, który aż tak rozciągałby tą partię mięśni, a bolą jak po maratonie. Chodzę jak robot, wstaję jak stara babcia. Moja sprawności ...gdzieś się podziała???
Ja wczoraj nie mogłam się przekręcić z boku na bok, bo tak mnie w krzyżu bolało, chyba za duzy ciężar juz noszę i cycki i brzuch

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz. Juz martwilam sie, że nie robie czegos, co powinnam. Ehhh ale juz tak ostatnio mam, ze sobie cos wkrece, a pozniej martwie sie niepotrzebnie
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
ja też do położnej nie chodzę, chyba,że chcesz miec wybraną przy porodzie? bo ja nieet. ;-)
moja koleżanka rodzi na początku kwietnia i planuje mieć położną, ale też jeszcze sobie jej nie wybrała także nie masz się co martwić

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem przerażona ;( ;(

w noc na papierze toaletowym zobaczyłam wydzielinę z krwią
Myslałam, ze zejdę na zawał.

Nic więcej się nie działo, mała się rusza,
właśnie próbuje się dodzwonić do mojego gin

Miała któraś już takie przeboje z krwią??
mi się wydaje, że jak to taka żywa krew to mogą być hemoroidy tylko był gdzieś jeden blisko pochwy i pękł i wydaje Ci się, że to ze środka, ale dla pewności niech lekarz sprawdzi

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Iza ja miałam tydzień temu w piątek akcję z krwią na papierze, ale to były resztki krwiaka. i to nie było żywo czerwone, tylko brązowe, a u Ciebie? lepiej sprawdź co u Ciebie.
zdenerwowałam się wczoraj, bo dowiedziałam się że koleżanka z pracy, z mojego działu, powiedziała szefowej, że ja po porodzie nie chcę wracac do pracy bo mam za wysokie wykształcenie na to stanowisko!!! ale ma zamiast mnie swoją koleżankę, i co najciekwsze ta koleżanka miała już od stycznia pracę zaczynać. dobrze że moje uczcie koleżanki sie o tym dowiedziały i uświadomiły szefową, a ja we wtorek pojde i z nią jeszcze porozmawiam. no wiecie co, jakim prawem ktoś za mnie decyduje co ja zrobię!!!
od 2 dni budzę się o 6 rano po pół kanapki i śpię dalej do 9. macie coś takiego? z tym że kolację jem o 18-19. więc może dzidzia głodna?
chyba bym taką za kudły wytargała

Cytat:
Napisane przez Hastla Pokaż wiadomość
Marcowa mama wita
witamy, napisz coś o sobie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dzień doberek ciekawe której pewnie 99% z nas dawno ją chciało usunąć

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
A to mój brzucholek 23 tydz.
ojeju fajoski