Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 14:04   #91
muron
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
witam w nowej części wątku, bardzo bardzo mi się ten tyłu podba.

Ja cała jakaś obolała jestem wszytko mi zaczyna nawalać, nogi, w pachwinach coś ciągnie jak się ruszam i wóle źle mi jakoś ostatnimi czasy... pewno już tak do końca będzie.
Już wiem o czym muron mówiła bo ma chyba to samo.

Anka_bzzz gdzie ty będziesz rodzić? w wado. bo nie wiem czy pytałam ale jakoś nie mam takiej informacji zakodowanej

muszę iść zrobić dwie sałatki, a tak mi się nie chce....
no wszystkie już jęczeć zaczynamy. Pamiętacie, że jeszcze 2 tyg temu miałam psychozę porodową. Powiem Wam, że ona blednie, zaczynam się tak czuć, że przestaje przerażać mnie poród. Za tydz. do lekarza, już bardzo bym chciała tam być i wiedzieć jak i kiedy (CC).

Dzis rano podjechałam do CH, mam ze 2 km, auto nie było zamarznięte, ale wróciłam w dobrym momencie, bo zaczęło tak sypać, że znowu wszystko białe, nie widziałam gdzie chodnik pod blokiem i jak zaparkować.

Dziś mam takie pojedyncze ukłucia jakby w pochwie. Jakby ktoś igiełką. To chyba normalne co?

Zostało mi 35 dni mniej więcej, nieźle nie...

Jak ktoś ma kupić zabawki a ma TK Maxx znowu polecam- tzw topowych firm a ceny naprawdę dużo niższe i to nie tylko na metce.

Na chrzicny dla Małego kupiłam Kubusia Puchatka, Chatkę KP i kontynuację, w twardych oprawach i pudełku. Chciałabym, żeby było dla dziecka, ale na dłużej. Plus kupię odpowiednią jakąś zabaweczkę i będzie.

W TK kupiłam "na zapas" zestaw zabawek do wody z lusterkiem i koszyczkiem za 59 zł, a patrzę na necie to ok 80-90 zł Będzie dla jakiegoś dziecka Bo mamy 5 mies dwa, zaraz moje;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fp.jpg (50,0 KB, 20 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora