Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 16:18   #1113
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010

A ja myslalam ze z butelki to tak szybko idzie,a w sumie czas jest taki jak nakarmienie dziecka piersia

A u mnie dzis byla polozna z przychodni i mi pokazala pare rzeczy(okazalo sie ze zbyt nisko zapinam malej pieluszki i dlatego nie ma tak ruchomych bioderek jak powinna)..Tak w ogole to przezylam szok-polozylysmy Emilke na brzuszku w lozeczku,na zabke a ona z miejsca zaczela podnosic glowke i co wiecej-podparla sie na raczkach jak do raczkowania i tak pare razyniemowle ktore ma 17 dni bardzo nabrala sily ostatnio..wiec chyba sie najada

ostatnio chcialam podac malej w trakcie mojego kryzysu laktacyjnego odciagniete mleko w butelce,to wyplula i tyle..ma bunt na butelke,tylko cyc,albo lyzeczka lub kubeczkiem..a polozna namawiala mnie na smoczek jak mala bedzie miala zbyt mocny odruch ssania przed szczepieniem i bedzie plakac..ja co do smoka jestem na nie,przynajmniej przez najblizsze dwa tygodnie poki mala jeszcze uczy sie ssac..Pozniej jak nie wypluje i bedzie ssala kciuk to moze dostanie,nie wiem co gorsze(straszyla mnie wyssanym do cna palcem)-czy paluch w buzi czy smoczek