|
Dot.: krem na zimę - cera trądzikowa
Cytat:
Napisane przez ChatonRoux
witam,
ciąża obdarowała mnie cudowną pamiątką jaką jest trądzik i użeram się z nim do teraz (urodziłam 8miesięcy temu) i w związku z brakiem doświadczenia w kwestii trądziku mam pytanie odnośnie kremów na zimę.. nigdy nie miałam większych problemów z cerą więc bez problemu używałam kremów ochronnych ale jak wiadomo są one dość ciężkie i nawet nie chce sobie wyobrażać jak będę wyglądać teraz po ich zastosowaniu :/
a więc pytanie - jaki krem ochronny na mrozy i wiatr wybrać? czy są jakieś, które nie zapychają?
|
ja mam cere tradzikowa i moge polecic Lush - Vanishing Cream, taki poltlusty krem, nie zapycha, a z bardziej dostepnych to Cetaphil Da Ultra
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------
Cytat:
Napisane przez ChatonRoux
oo musze poszukać. a nie wiesz jak ma się sprawa z bambino? gdzieś czytałam że jest dobry własnie dla cery trądzikowej.. smaruje nim buzię bąbla ale jest dość gęsty i zastanawiam się czy nie będzie zapychał... ?
|
będzie zapychal, bo ma parafine zaraz na poczatku składu. moze punktowo na strupki bedzie dobry, ale na cala buzie nie polecam