Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopytek stukanie jest jego znakiem - Mikołaj też jest Sigmochłopakiem! Cz. 32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 17:18   #2700
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Kopytek stukanie jest jego znakiem - Mikołaj też jest Sigmochłopakiem! Cz. 32

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Cóż jedyne co mi przychodzi do głowy, żeby coś samemu poradzić, to odkręcić od spodu taką płytę (aczkolwiek nie wiem jak to u Ciebie wygląda, bo mam Asusa a nie Della). No i ona powinna dać Ci dojście do wiatraczka. Przedmuchać go sprężonym powietrzem (tak, żeby kurz leciał na zewnątrz, a nie do środka absolutnie) i tyle co możesz zrobić... bo podejrzewam, że do wykręcenia wiatraczka może być już niezbędne naruszenie plomby gwarancyjnej
Powiem wam że ten laptop to mój nagorszy wydatek i aż nie wierzę że takie badziewko kosztowało prawie tyle co sony który na pewno byłby lepszy. ponad 3 tysiące to przecież sporo jak za laptopa w obecnym czasie a ten już na wstepie miał naprawę , później dwie wlaśnie przez takie wyłączanie a teraz już każą mi samej czyścić. Jak dół śćiągnęłam to nie odkryło wiatraczka. jak górą rozkręcałam to właśnie blokowały jakieś kabelki posklejane, facet jak mi od góry rozkręcał to je jakoś odklejał, ale nie pamiętam jak i nie chce zepsuć i tym sposobem bede chyba cały weekend bez kompa i będę dzowniła do della i wydam znowu ok 30 zł na rozmowę żeby uslyszeć że muszę wyczyścić to sama, Normalnie tylko ryczeć można.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora