2004-12-19, 16:10
|
|
Raczkowanie
|
Re: Xerobojki!!!!!!
Wiecie co?!
Wszystko to jest przykre i smutne!!!!
Nie napisałam tutaj w celu pochwalenia się totebką LV, PODAŁAM JĄ JAKO JEDEN Z WIELU PRZYKŁADÓW.A od zawsze była ona moim marzeniem, naprawde charowałam na nią jak wół,te torebki były o wiele wczesniej i moja kolezanka mogła ją sobie wtedy kupić, a że znam ją to wiem że zrobiła to celowo bo ja ją mam!
Cholernie mi przykro, bo pisząc tego posta miałam nadzieję że udzielicie mi rad, co w zasadzie powinnam zrobić i jak się zachować(kiedy za 100-nym albo i 1000-nym razem zdarza się taka sytuacja,za długo to lekceważyłam)a widzę że zostałam potraktowana jako SNOBKA I PROSTACZKA- CHOĆ NIGDY W ŻYCIU NIĄ NIE BYŁAM, I NIGDY NIE KUPOWAŁAM RZECZY NA POKAZ!!!!!
JAK TAKA OSOBA JAK MIMBI ŚMIE MNIE OCENIAĆ, NIE ZNAJĄC MNIE WOGÓLE!!!!!Ja nikogo nie obraziłam!!!!!
Pisząc tego posta miałam nadzieję że przeczytam kilka rad, ale chyba się myliłam!
Okazuje się że stałam się "ofiarą" swojego posta, mimo iż nic nie zrobiłam, nikogo nie naśladuję.
A osoba o której pisałam jest poprostu biedna a ja jestem snobką która na nią naskoczyła!!!
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ale czemu odrazu obrażać kogoś?
Ps. przepraszam inne osoby które szczerze próbowały ocenić sytuację, doradzić jak się zachować i nie obrażały mnie! 
TO BYŁOBY NA TYLE!
DZIĘKUJĘ!
|
|
|