Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 19:01   #138
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cześć...
witam w nowej części.
lecę coś przyrządzić, bo jestem tylko po śniadanku dzisiaj, które jadłam o 9 rano
korki straszne, a mój autobus wpadł w poślizg i o mało się nie zderzył z innym pojazdem. ale żyję, tylko chyba naciągnęłam sobie ten odcinek ramienia aż do łokcia.
muszę sprzątnąć jeszcze, coby jutro mieć spokój, ale spać mi się chce cholernie.

i też chcę dużo książek za 30 zł. P. by tam orgazmu dostał, aj słer.

btw. przyszły prezenty... i ten plaster miodu z kosmetykami dla teściowej jest przemaleńki, wygląda jakby był z gratisami a dość drogi był, bo przeceniony z 47 chyba na 32 zł. no ale niby miód naturalny... no i dla wujostwa to jakieś też malutkie... chyba im dobrą kawę dokupimy.
P. powiedział, że najważniejszy jest symbol, no i że przecież to mają być upominki, a nie nie wiadomo co, ale mimo wszystko dziwnie tak...
i stanik mój przyszedł, jutro odbiorę obym w nim ładnie wyglądała.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ej laski cały czas mi wizaż wyskakuje żebym podała nazwę użytkownika i hasło. Wyskakuje wam takie coś?
kiedyś tak miałam, ale jak kliknęłam "zapamiętaj" tam obok miejsca na login, to przeszło.
tak się czasem dzieje, jak jest bardzo duże obciążenie serwerów (że dużo użytkowniczek czy coś).

kurde, czytam o Waszych ślubach i cholera... że też ta kasa wszystkim rządzi.

mój nabytek: http://www.milena-bielizna.pl/biusto...t_598_408.html
bo chyba nie pokazywałam.
uwielbiam miękkie nacycniki

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-12-03 o 19:02
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora