Dot.: dziewczyny ostatnio po głowie chodzi mi jedna rzecz czym różni się
Cytat:
Napisane przez kalotinos24
Polly powiedziała
-oprócz naturalnych, zawieraja równiez syntetyczne składniki (muszą bo sa produkowane w ogromnych ilościach)
Ale to nie jest tak Polly,bo to zależy od ciągłości dostaw surowca i i jego jakości to samo jest w niszowych markach.Aha czyli np Annick goutal nie produkuje swoich perfum w hektolitrach hmm to troche dziwne bo właściwie jej zapachy sa praktycznie w każdym zakątku świata więc to chyba nie to.
Jeszcze cytacik mają rozbudowane kampanie reklamowe ....ototooo z tym sie zgodze jeszcze nie widziałem reklamy Annick Goutal czy Jean Charles Brosseau(cholernie mi sie jego zapachy podobają męskie rzecz jansa)
Więc to trochę dziwne a za linka do strony Sabath dziękuje
Ps czy szefowa tzn pani moderator wie jak zmienic hasło na wizażu coś za długie sobie łupnąłem.
|
podobno w zadnym mainstreamowym zapachu nie ma naturalnego jaśminu, tak samo z ambrą. "niszowcy" twierdzą ze mają naturalne.
zresztą napisałam ze często tak jest a nie bezwzglednie jest to prawda.
tak samo sandał sandałowi nie równy..santal de mysore wystepuje chyba tylko w niszowcach...
Co do Annick Goutal to nie jest dobry przykład-bo ja nie mam przekonania ze to jest niszowa marka....raczej taka półniszowa
|