Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 20:16   #2273
bratkab
Zadomowienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszczę
Tak to już w życiu jest że chcemy tego co mają inni. Ja bym teraz chciała mieć pewną pracę a nie mam i też zazdroszczę posiadającym.
Velluto na pewno się ułoży. Może więcej czasu potrzeba.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23556688]Nie wiem, czy uwierzył, ale pretensje to i owszem. Tyle, że on ciągle ma pretensje, mam wrażenie, że ja mu tylko służę do krytykowania. W dup.ę z tym wszystkim, znajdę se jakąś fajną kobietę i przynajmniej sex może ciekawszy będzie, bo coś nowego.[/QUOTE]
Wiesz aż się boję, bo ja sama z Tobą byłam w Twoim mieszkaniu A ja jednak wolę nie próbować.
Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
to oni k***a chyba tego samego lekarza odwiedzaja
ja mialam o to jazde przez cztery miechy!
A co oni tacy?? Ja starałam się znaleźć złoty środek - wiedziałam że małżowi zależy na zdrowiu małego to karmiłam, ale on też widzi, że spać mi alergia nie daje więc nie ma nic przeciw odstawieniu. Najważniejsze to się dogadać. Ale tego to muszą chcieć obie strony.

Edytowane przez bratkab
Czas edycji: 2010-12-03 o 20:18
bratkab jest offline Zgłoś do moderatora