Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 20:59   #2283
biankaaa
Zadomowienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23558347] ślicznie wyglądacie.

superancki jest Danio. i jajka ma świetne.

ach ci faceci... to go naszło.

jesli byłby to jednorazowy incydent, to bym sie wstrzymała z podaniem czegokolwiek.
dziecko czasem zwymiotuje gdy mu jakaś flegma zalega gdzieś za noskiem, w gardełku...
dla Laury.
A... przy wymiotach czy biegunce to soczki chyba niewskazane... - tak mi coś się wydaje...

U nas bez zmian, Tymek dostał już połowe przepisanych zastrzyków, a poprawy jakoś nie widać... Dziś byłam na kontroli, lekarz chciał mi skierowanie do szpitala wypisać, jakby przez weekend się pogorszyło, ale podziękowałam... szpital to ostateczność, w razie czego i bez skierowania nas przyjmą... ale mam jednak nadzieję, że te zastrzyki wreszcie pomogą...
no i wymioty chyba Tymkowi służą.. raz dziennie wymiotuje taka brzydka wydzieliną, flegmą... - przynajmniej jakoś się tego pozbywa czego odkaszleć nie potrafi.

Poza tym popsułam nam sie pompka w centralnym...
W cąłym domu mam 17 stopni, w sypialce- najzimniejszy pokój- raptem 15,... a w nocy, jak w piecu zgaśnie- 12 stopni..
Dogrzewam elektrycznym grzejnikiem, co by Tymkowi jeszcze na pluca nie zeszło. Jutro będzie nowa pompka.

A z poztywnych wieści- Tymek staje na czworaki. w takiej pozycji kilka sekund się utrzymuje i opada na brzuch, nie wiedząc co zrobić. [/QUOTE]
Lea, dużo zdrówka dla Tymka mam nadzieje, że jednak się poprawi, bo szpital to naprawde ostatecznosc.
Gratulacje za czworaczki - niedlugo bedzie zasuwal za Maksiem po calym domu

My na czworaczkach juz od jakiegos czasu, z postępów - zaczynamy siadać - z czworakow, skosie na pupe i podparcie raczka pieknie to wyglada, a cieszy mnie tym bardziej ze od dawna walczymyu z niewlasciwym napieciem miesniowym Cwiczenia bobatha oprocz dobrej zabawy i uwielbienia dla rehabilitantki daja tez super rezultaty

wrzucam kilka fotek obiecanych jeszcze przed awaria
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00555.jpg (98,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00209.jpg (113,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00268.jpg (109,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00379.jpg (158,7 KB, 65 załadowań)
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora