Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-03, 22:41   #2287
velluto
Zadomowienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23558695]W środę w przedszkolu były dni otwarte dla rodziców. Więc poszłam mojego urwiska obczaić. Fajnie sie spisał, wesoły z niego przedszkolak.

Najlepsze jak pani próbowała ich na wizytę Mikołaja przygotować, co by byli kulturalni i grzeczni.
-Jak Mikołaj wejdzie do sali, to co wpierw będzie?-pyta pani.
-prezenty- wołają wszystkie dzieci.
-Nie, wpierw Mikołaj wejdzie, usiądzie na środku sali, i co na początku dzieci zrobią?- pyta pani dalej, mając na myśli przywitanie Mikołaja.
-dzieci dostana preznety- krzyczą wszystkie maluszki.
-Nie. Mikołaj wejdzie do sali, i dzieci muszą coś powiedzieć..., co takiego?
...cisza na sali... po chwili Maksiu wykrzykuje:
-Gdzie są prezenty? [/QUOTE]
Araczki prawde napisała, niech nie mieszaja w glowach dzieciom
Duzo zdrówka dla Tymka
Gratuluje czworaków

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość

My na czworaczkach juz od jakiegos czasu, z postępów - zaczynamy siadać - z czworakow, skosie na pupe i podparcie raczka pieknie to wyglada, a cieszy mnie tym bardziej ze od dawna walczymyu z niewlasciwym napieciem miesniowym Cwiczenia bobatha oprocz dobrej zabawy i uwielbienia dla rehabilitantki daja tez super rezultaty

wrzucam kilka fotek obiecanych jeszcze przed awaria
o kurcze, nieźle mu to idzie

Silpe - Ty w Kielcach zdawałaś to prawo jazdy?
Bratka - możesz jeszcze raz wrzucić zdjecia podusi? Wtedy ich nie zapisałam, a teraz po tej awarii nie da się ich juz otworzyć
velluto jest offline Zgłoś do moderatora