2010-12-04, 10:20
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Cytat:
Napisane przez ranka
ja biore wlasnie cerazette - trzeba zaczac je btac najpozniej do 21 dni po porodzie. jesli pozniej to przez 7 dni trzeba sioe dodatkowo zabezpieczac
|
Dokładnie 
Cytat:
Napisane przez Weronisia
rptrbj1978 i inne pijące kawę  Pamiętajcie, że kawa wpływa na zaburzenia laktacji, podobnie jak herbata i inne używki 
|
Ja wychodzę z założenia, że lepsza kawa niż ból głowy Bo po kawie mam jako takie ciśnienie (ok 90/60). Zresztą bez kawy jestem śnięta i nie mam siły nic zrobić.
Cytat:
Napisane przez kretencja
Dziękuję za wszystkie rady 
Chyba rzeczywiście najlepiej się nie przejmować tymi wytycznymi i karmić tyle, ile dziecko potrzebuje. Po odciągnięciu dwukrotnym rzeczywiście zauważyłam wzmożoną produkcję, więc faktycznie będę to robić raczej tylko w razie potrzeby.
Niestety mamy nowy kłopot - choć przeczytałam, że póki co nie ma się co bardzo martwić. Mały ulewa praktycznie od początku, ale od wczoraj dwa razy zdarzyło mu się coś, co bardziej przypominało wymioty - pod ciśnieniem jakby. Wczoraj był też niespokojny i widać było, że ma okrutne gazy, może to przez to?  Poza tym zachowuje się normalnie, nie ma gorączki, kupki są... Przeczytałam, że jeśli coś takiego się zdarza od czasu do czasu, a poza tym nic dziecku nie dolega, to nie ma powodów do niepokoju, ale wczoraj się nieźle przestraszyłam... Zetknęła się któraś z Was z czyms takim?
|
Nie miałam takiego problemu jeszcze. Moja to nawet nie ulewa - zdarza jej się tylko raz na kilka dni trochę ulać.
|
|
|