2010-12-04, 12:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez make_up_istka
Gosiaczku Jeśli chodzi o mleczko pielęgnacyjne Hippa, to skład ma całkiem dobry, raczej uczulić nie powinno, do kremu pielęgnacyjnego do twarzy i ciała Hippa (w tubce) do końca przekonana nie jestem, bo taki krem wolę mieć bez cynku (a ten ma) żeby nie wysuszał. Całkiem fajny składowo jest krem do skóry wrażliwej Babydream Extrasensitive (biała tubka w pudełku) ale jak ktoś lubi zapachy to go nie polubi, bo jest perfumowany. Konsystencja dla mnie nieco zbyt wodnista. Ja osobiście do pielęgnacji mam Dermosan N+R, bo wg mnie świetnie nawilża i natłuszcza, a nie zapycha (zobaczymy czy maluchowi się spodoba) i nie podrażnia - na duży mróz kupuję wersję tłustą. Nivea ma dość długie składy, ja raczej stawiałabym na te prostsze.
My się nastawiliśmy na tę karuzelę: http://megaplaneta.pl/pl/fisher-pric...tor-pilot.html Może mała dostanie awansem na gwiazdkę 
|
mialam wlasnie taka karuzelke przy corci ale chyba one dla niemowlaczkow sa jeszcze za wczesne, tak teraz mysle wiec nie spiesze sie z tym zakupem choc byla bardzo fajna .
fajne sa jeszcze z tiny love bo maja muzyke klasyczna .obecnie mam malutka zaczepuana pozytywke ,taka nakrecana z mamas papas i misia z odglosami z brzuszka mamy .
|
|
|