Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-04, 12:20   #240
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Dobijcie, moje żeeeeeeeeeeeeeeeeebrooooo !!!!

Jade na tę giełdę, może mi przejdzie...
proszę

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Mam chwileczkę więc wpadłam Was podczytać i coś naskrobać
Mała pewnie nie długo będzie się budziła więc tylko szybko napiszę co mi na wątrobie leży

gociak58 nie byłabym taka pewna czy nie powiększy Ci się biust o dwa rozmiary podczas laktacji.....mnie poszybował o ........trzy! Właśnie zamawiam większe staniki na Allegro bo te, które mam są mi za ciasne

anka_bzzz to, że Twoja mama i babcia miały pokarmu nie znaczy, ze Ty będziesz miała mało A sens w karmieniu piersią zawsze jest
Niestety czasami jednak nie jest to łatwa droga Ale ja się nie poddawałam i teraz wychodzę już na prostą
Sara na początku ssała bardzo ładnie i piła też ekstra, ale kiedy dopadł mnie nawał, brodawki tak się powiększyły i zrobiły się tak zbite, że nie potrafiła ich chwycić Troszkę walczyłyśmy, było też nieco łez szczególnie moich Ale nauczyłyśmy się jak sobie z tym radzić i teraz jest OK Teraz z kolei walczę z nadmiernym wypływem pokarmu.....po prostu leci jak z kranu....a ja już nie wiem czym zabezpieczać bluzki przed przemoczeniem Wkładki do staników nie zdają egzaminu w ogóle.....

cytrynka3002 też zastanawiałam się nad taka karuzelką, ale zamówiłam ją sobie na gwiazdkę od siostry Jestem ciekawa czy się sprawdzi....bo bajerów ma dużo....

Dziewczyny cellulit jest spowodowany zaburzeniami gospodarki lipidowo-tłuszczowej, więc na pewno idzie go zwalczyć radzę zrobić sobie badanie np. na cholesterol, bo jeśli jest go za dużo, może pojawiać się cellulit
Rozstępy niestety nie znikają...... Chyba, że usunięte zabiegowo. I według mnie smarowanie się specyfikami mało daje. Jeśli ktoś ma takie tendencje to się tego nie przeskoczy
Ja na całe szczęście w ciąży się rozstępów nie nabawiłam
Mam za to trochę na udach z czasów dojrzewania Ale przyzwyczaiłam się do nich

Troszkę o pielęgnacji dzieciątka

Na początku radzę się zaopatrzyć w większą ilość.......ciuszków.....Ja non stop piorę Co prawda tych maleńkich nie mam za wiele więc może dlatego tak to wychodzi.
Sara czasami ulewa a wtedy nie ma zmiłuj trzeba przebrać wszystko.....zdarzyło się jej też strzelić kupkę na świeże ciuszki, ale to już opanowałyśmy dziecka trzeba się nauczyć jednak
Bardzo przydatne są też pieluszki tetrowe Przydają się do wszystkiego : do podłożenia pod główkę, do wytarcia buźki po mleczku, do podłożenia pod buziaczek jak pije żeby się nie pomoczyła, podczas ściągania pokarmu laktatorem, na przewijak. Także polecam, najlepeij te najzwyklejsze białe Prościej je wrzucić w wysoką temperaturę jak się zabrudzą kupką np. albo mlekiem.
Odnośnie pieluch wielorazowych - nie stosowałam jeszcze bo na razie to się mi nie opłaca Sara robi kupki z prędkością światła. dzisiaj w nocy podczas jednego przebierania zużyłam.......4 pieluchy! Za każdym razem myślałam, że to koniec, nawet trochę odczekiwałam z gołą dupką, a jak tylko założyłam świeżą.......Mała sru....
Także myślę, że jak już unormuje się częstotliwość kupek, wtedy zacznę je zakładać. Zresztą jest jeszcze jeden problem....ona ma po prostu za małą pupcię na te pieluchy
Pytałyście o Linomag, wstawiam zdjęcie tego, który ja kupiłam.

Jeśli macie jakieś pytania odnośnie tego co warto kupić a co nie - piszcie postaram się odpowiadać w miarę na bieżąco
słoneczko jakbyś mogła mi jeszcze powiedzieć, jak to zrobiłaś, że te zdjęcia na 1 stronie były pod daną nazwą, bo nie potrafię do tego dojść

Cieszę się, że Sara jest taką małą ekspertką kupkową.........

A i najważniejsze, dziękuję za materiały w imieniu wszystkich lasencji

Edytowane przez lilijka3
Czas edycji: 2010-12-04 o 12:21
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora