Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-04, 12:18   #691
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
pewnie że mogłabym :P to sklep apet (wpisując w google nazwe zaraz wyskakuje ich strona) ja kupuje u nich karme royal 4 kg za 93 zeta (taniej nie znalazłam :P ) i żwirek kruszon za 57 bodajże 35 l co mi starcza na dłuuugo tzn nie mi ale kotu tak jak wspomniałam żwirek lepiej kupić na allegro z opcja odbiór osobisty bo maja taniej - na stronie sklepowej jest to samo za 75 zeta

http://allegro.pl/super-pinio-kruszo...336605829.html

PS. ja też mogę być dyżurną/dyżurującą

lecę na jakiś spacer bo szkoda takiej ładnej pogody

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

aaa zapomniałam poprosić, joker napisz mi który to sklep w Sosnowcu bo będę za tydzień u rodziców i chciałam pochodzić pooglądać wózki a znam tylko jeden sklep ten koło szpitala (przy głównej drodze)
Sklep znajduje sie obok szpitala nr 2 czyli na tej glownej ulicy 3 maja. Znajdziesz go bez problemu, bo jest bardzo duzy i na wystawie stoi mnostwo wozkow.

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
No to lepiej żeby każda z nas napisała do dyżurującej z prośbą o numer tel. Ale to na pierwszej stronie powinno być kto dyżuruje jak już oczywiście ustalicie
Musimy czekac na Ego, zeby wysmarowala komunikat
Wanilka spokojnie mozesz byc dyzurka
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora