Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
Napisane przez wanilia83
pewnie że mogłabym :P to sklep apet (wpisując w google nazwe zaraz wyskakuje ich strona) ja kupuje u nich karme royal 4 kg za 93 zeta (taniej nie znalazłam :P ) i żwirek kruszon za 57 bodajże 35 l co mi starcza na dłuuugo  tzn nie mi ale kotu  tak jak wspomniałam żwirek lepiej kupić na allegro z opcja odbiór osobisty bo maja taniej - na stronie sklepowej jest to samo za 75 zeta
http://allegro.pl/super-pinio-kruszo...336605829.html
PS. ja też mogę być dyżurną/dyżurującą
lecę na jakiś spacer bo szkoda takiej ładnej pogody
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------
aaa zapomniałam poprosić, joker napisz mi który to sklep w Sosnowcu bo będę za tydzień u rodziców i chciałam pochodzić pooglądać wózki a znam tylko jeden sklep ten koło szpitala (przy głównej drodze)
|
Sklep znajduje sie obok szpitala nr 2 czyli na tej glownej ulicy 3 maja. Znajdziesz go bez problemu, bo jest bardzo duzy i na wystawie stoi mnostwo wozkow.
Cytat:
Napisane przez Montii
No to lepiej żeby każda z nas napisała do dyżurującej z prośbą o numer tel. Ale to na pierwszej stronie powinno być kto dyżuruje  jak już oczywiście ustalicie 
|
Musimy czekac na Ego, zeby wysmarowala komunikat 
Wanilka spokojnie mozesz byc dyzurka
|