Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 13:58   #256
Enia_
Zadomowienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość
My choinkę mamy zawsze obowiązkowo żywą
Zmieniamy tylko ozdoby choinkowe. W tamtym roku mieliśmy stół na złoto z ecru, i choinkę też na złoto, a w tym roku sobie wymyśliłam na bordo Więc wszystkie dodatki (serwety, podkładki, świeczniki, kamyczki itp) będą w tym kolorze. I choinka również będzie na bordowo, mamy już komplet ozdób na choinkę
My co roku ubieramy kilka choinek
Mama u siebie zawsze na niebiesko, choć w tamtym roku była bordowa...........jedną miałysmy na złoto a ja u siebie ubrałam na kolorowo. Dla mnie kolorowa choinka jest taka cieplutka i radosna

Cytat:
Napisane przez achaia Pokaż wiadomość

też robiłam zakupy u tego sprzedawcy, powiedz mi zamawiałaś u niego tetrowe pieluchy?? bom ciekawa jakie są jakościowo
Ja zamawiałam białe i kolorowe tetrowe , myślę że są ok

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać, żebyście nie martwiły się tak wagą w ciąży

Ja przytyłam 18 kg do 36 tygodnia i już zrzuciłam 10 kg
Po samym porodzie miałam 6 kg mniej, a te 4 kg kolejne do dzisiaj.
Nie wiem czy to karmienie piersią ale pewnie coś w tym jednak jest
Także nie martwcie się

Powoli zaczynam też robić ćwiczenia, narazie przede wszystkim Kegla i dwa ćwiczenia takie nieco usprawniające czyli np. pupka do góry taki mostek.
Minął tydzień więc nie mam się jeszcze za bardzo przemęczać....a wczoraj położna usunęła mi szwy......więc No właśnie.....siedzę na półdupku a najlepiej mi jak leżę

Linomag kupowałam w aptece.
Polecam też płatki kosmetyczne Kindii Dzidziuś, nie stosuje na razie mokrych chusteczek, tylko myję dupcię ciepłą wodą i właśnie tymi płatkami. Oczka też nimi przemywam (w tym wypadku wodą przegotowaną nie z kranu, i od zew. do środka)
Używałam ich też jako wkładka do pieluchy jak Sara robiła mi tak często kupki, co by nie brudzić tyle pieluch. Zdawało egzamin szczególnie jak Mała puściła brudnego bączka
skarbnica wiedzy
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora