2010-12-04, 16:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
a my dzisiaj zaliczylysmy pierwszy sankowy spacer sanki kupilismy w Auchan za 69,99 sa drewniane byly tez za 49,99 metalowe z drewnianym siedzeniem ale tamte byly takie malutkie ze tylko w ta zime by pojezdzila i spiwor by sie nie zmiescil a do tych i spiwor i koc wchodzi w srodku zapinam ja w krzeselko kiedys kupilam takie materialowe krzeselko co sie na duze krzeslo zaklada i dziecko siedzi i teraz ono idealnie pasuje jako szelki do sanek
Jutro idziemy na mikolaja na nasza wioske dlatego musialysmy z Jula wrocic do domu i juz starcie z tesciem zaliczylam
ja tez mam dylemat co kupic Julki pod choinke na mikolaja mam dla niej wozek pchacz Fisherprice z ta laleczka a p[od choinke nie mam pojecia chcialabym cos co jej sie pozniej przyda od moich rodzicow dstanie samochod taki mini jepp sterowany na pilota wczoraj wlasnie przyszedl
u nas ostatnio najlepsza zabawka jest lusterko zolwi FP Julka patrzy nma dzidziusia i caluje odbicie robi cacy i gada jak najeta
|
|
|