Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-04, 20:15   #4343
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Zmierzyłam się i mam równe 30 cm różnicy między talią a najszerszym miejscem w pupie (bo tutaj niby się mierzy biodra, a czemu to nie wiem dla mnie to wymiar tyłka z nie bioder)
Ale u Ciebie caate jakoś ładniej widać różnicę.

Ale ta różnica się waha. Zobaczymy jak będzie wyglądać jak się pozbędę moich zapasów tłuszczu z ostatniego roku

Słucha któraś z was muzyki po hiszpańsku? Bo może jest mi w stanie ktoś coś polecić? Mam zamiar zabrać się za hiszpański i chciałam się osłuchać najpierw
no to w takim razie i tobie zazdroszczę ja jeszcze sie nie mierzyłam, pewni jutro z rana to zrobie bo dzis piwka duzo się napiłam i brzuch bebeniasty ;p

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja uzywalam i lubie
zarowno i cale jak i kepki, z tym ze kepki lubia odpadac, a cale oklejac sie przy wewn.kaciku, dlatego wczesniej radze przetestowac, ale efekt zabojczy

pokazesz butki
i gdzie je dorwalas? i jak z cena?
sama szukam i nie wiem juz co chce, bo sniegowce kradne mamie codziennie, bo to jedyne buty nie przmeakajace ale brzydkie jak noc

kurde...
ah ta bbacia, znowu w zlym swietle Cie przedstawiono
osobiscie uwazam, ze termin duzo psuje, ale juz go nie zmienicie, dlatego wierze, ze i tak sie uda a czemu to przyjaciolka nie moze byc swiadkiem? slub jest do max.18, a na sylwestra zdazy sie wyszykowac...

nie zazdraszczaj, fajnie wygladam w bieliznie tylko z nia i lubie jak TZ mnie za nia lapie, a tak to nie ma z niej pozytku, wszystkie swetry mi odstaja w tych miejscach, plaszcze musze sciskac i ogolnie, zeby miec dopasowane ubrania to albo rozmiar za male, albo pasek w tali ale nie mozna ciagle meic paska... a jak nie podkreslam tali to wygladam nijako w swterkach, kamizelkach, marynarkach
ale na to, ze nic z nia ne robie i zawsze mialam takie wciecie to nie moge marudzic, bo nie powiem, lubie ja

pociesze, z eprawie kazda ma takie bole jak Ty

stronka sie przyda, dzieki

takie problemy to nie problemy i tak chciałabym taka talię, której nie posiadam i przez to we wszystkich ubraniach wyglądam kwadratowo ;/

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-12-04 o 20:17
loluska jest offline Zgłoś do moderatora