2010-12-04, 22:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne
Ale przecież niezależnie od tego, jaką bransoletkę i jakie zapięcie wybiorę, to dostanę te dwa koraliki gratis  A skoro chcę srebrną, to bardziej opłaca mi się wziąć srebrną z zapięciem, co wyjdzie mi raptem o 41 zł drożej niż gdybym wybrała skórkę  A tak musiałabym później kupować drugą bransoletkę za 152 zł no chyba, że znowu wzięłabym bransoletkę z nowym zapięciem i te dwa koraliki gratis 
|
No właśnie o to chodzi 
Ja tak mam zamiar robić, gdyż raz: bransoletka+proste zapięcie + 2 koraliki wychodzi 201zł, a jak bym chciała same koraliki to bym dała 222zł (a tak mam bransoletkę gratis), dwa: zawsze się te bransoletki kiedyś tam przydadzą, będę brać chociażby w różnych kolorach 
Ale najbliższą chcę srebrną 
Mam tylko nadzieję, że szybko nie skończą tej promocji 
Cytat:
Napisane przez magi76
zrobiłam zdjęcie z fleszem  i jestem super szczęśliwa tylko teraz czekanie do Świąt będzie katorgą 
AAA dla tych co lubią równe koraliki to powiem tak
na dzień dobry jak je zobaczyłam chciałam wyjść...
potem stwierdziłam, że skoro tu jestem to jednak popatrzę....
wszystkie prawie innej wielkości.... srebro takie jakby niedopracowane....
zaczęłam przymierzać, dobierać i wciągnęłam się w tą inność na maksa
tu nie ma sensu porównywanie pandory do trollbeads !!!!
pandora jest poukładana, stonowana i na 100% bardziej dopracowana 
trole są zwariowane, na luzie i faktycznie magiczne
piszcie koniecznie jak tam Wola Park !!!
|
Ajjj, śliczne, zazdroszczę szczególnie "mądrości", bransoletki i zapięcia 
Co do nierówności, to ja nie lubię ale jak bardzo się od siebie odznaczają, trochę inne mogą inawet powinny być 
A w Wola Park to wiem, jest oddzielne stoisko, ale na to nie patrz, to tak samo może być taki franchyz, w Inglot tak jest, że niektóre stoiska są na bazie prywatnego franchyzu, na co dzień nie odróżnich ich poza tym, że mają trochę rzadziej dostawy i niektóre promocje tam nie obowiązują
|
|
|