Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 00:46   #2008
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
roxxxxy a jakiego charmsa kupiłąs w kruku?

Mirell mi się ta róża średnio podoba, ale dobrze że Tobie się tak podoba

U mnie w Kruku więcej było tych z obsługi niż klientów ,ale babki jakieś głupie. Najpier powiedziały mi że treba kupić 2 charmsy za 49 zł a ja mówię że na kuponie pisze że charms powyżej 49 zł więc się ze mną w końcu zgodziła. Ce na charmsch nie mieli był jeden katalog z ksrerowanych zdjęć - ochydnie to wyglądało. Musiałam czekć aż inne dziewczyny skończą oglądać ten katalog żeby obsług powiedziała mi ile kosztuje dany charms. W końcu kupiłam siostrze czapkę akademicką - super jest A dla siebie wzięłam jajko wielkanocne Nie jest tkie łądne jak na ich stronie ale co tam Nutki nie mieli . Łyżwa mi się bardzo podobała ale ja mam już srebrną z YES

Były też świąteczne charmsy w Kruku ale całkiem płaskie i nie podobał mi się ani jeden

Poszłąm do YES i się załamałam tymi nowymi charmsami świątecznymi choink jest jednostronna , mikołaj z reniferem tki malutki że szok No i kupiłam domek bo był duży i ładny przepłaciłam bo 20 zł tańszy w Aparcie ale ta Apartowa czerwień metaliczna mnie denerwowała strasznie. Domek będzie od rodziców na święta. Potem poszłam do Apartu i kupiłam zielone sanie od cioci na mikołaja,ale jakoś mnie nie zachwycają. Zielony jest metaliczny. Długo zastanawiałam się czy nie wziąć tych czerwonych bo są ładniejsze ale jednak chcę trochę zielonych charmsów.
Kupiłam konika na biegunach na gwiazdke dla przyjaciółki

Cytat:
Napisane przez ania_wu Pokaż wiadomość
mój dzisiejszy nabytek z Kruka
baaaaaardzo fajny !

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Ok, to wklejam fotkę z aktualnym stanem
Zielony koralik zostanie zastąpiony pandorowym koralikiem (Św.Mikołaj przyniesie ) w różowo-białe paseczki.. Czarny koralik jest z Apartu.

Serduszko które tam jest, doczepiłam byle jak.. ale chciałam je mieć przy sobie bo mam bardzo mile wspomnienia z nim.. i musze znaleźć jakąś ładną przywieszkę, by mogło elegancko wisieć na bransoletce.

W momencie gdy zaczne wstawiać murano koraliki ta bransoletka będzie pełniejsza i żywsza.
walizeczka jest prześliczna! chyba też się skuszę, bo mały wyjazd mi się szykuje

Cytat:
Napisane przez magi76 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Promenadę to tak na 100% jest bo to Galeria a nie stoisko Trollbeads.... inaczej może być w Wola Parku bo tam jest stoisko tylko z tym więc byłoby super gdyby komuś udało się tam wybrać. Poza tym myślę, że trzy dni po otwarciu to będą mieli ogromny wybór i to przed świętami powinni być dotowarowani na maksa...

mademoiselle jeanne - niestety nie pamiętam czy był dziki kot... być może jeszcze się przed świętami wybiorę żeby sprawdzić czy jednak tej dostawy nie było to sprawdzę !!!!

zrobiłam zdjęcie z fleszem i jestem super szczęśliwa tylko teraz czekanie do Świąt będzie katorgą

AAA dla tych co lubią równe koraliki to powiem tak
na dzień dobry jak je zobaczyłam chciałam wyjść...
potem stwierdziłam, że skoro tu jestem to jednak popatrzę....
wszystkie prawie innej wielkości.... srebro takie jakby niedopracowane....
zaczęłam przymierzać, dobierać i wciągnęłam się w tą inność na maksa

tu nie ma sensu porównywanie pandory do trollbeads !!!!
pandora jest poukładana, stonowana i na 100% bardziej dopracowana
trole są zwariowane, na luzie i faktycznie magiczne

piszcie koniecznie jak tam Wola Park !!!
Boże... normalnie tak, jak mi sie trolle nie bardzo podobają, tak Twoja bransoletka jest niesamowita!!!!! Chylę czoła za wybór koralików!