Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-05, 08:21   #306
cytrynka3002
Zadomowienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
My mamy taka podobna do tej w linku najprostsza karuzelke:
http://www.mamanazakupach.pl/zabawki...a-plastikowa-/
A to dlatego, ze wyczytalam, ze noworodki na samym poczatku sa daltonistami i rozrozniaja tylko kolory: czerwony, czarny i powolny ruch. Wszystkie dodatkowe funkcje-jak melodyjki, projektory dostarczaja za duzo bodzcow i dziecko sie tym szybko meczy....
Jak stwierdze, ze potrzebna jest bardziej wybajerzona karuzelka to bedziem myslec nad FisherPricem

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

superancka ta czekoladowa krolowa sniegu..az mi slinka pociekla...

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Tak szybko karpia kupujecie???? raaanny..to Mikolajek jeszcze nie bylo....u nas sie kupuje najwczesniej na tydz. przed wigilia...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Jak umiesz zrob mu takie cos [moze poszukaj literek czekoladowych -u nas kiedys sprzedawali w pobliskim supermarkecie i widzialam kiedys tez w Lidlu]:
http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Babsk...-telegram.html
Dzięki za wszystkie rady!! Od wczoraj mam katar, także chyba nie dam rady wyjść po żaden prezent...trudno, jakoś sobie poradzę.

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
dobry wieczór!

dziś nie małam czasu nawet napisać. W końcu doszedł element szuflady komody i moge wszystkie ubranka małego spakować!

Byłam dziś na spotkaniu mikołajkowym ze szkoły rodzenia i dostałam opakowanie chusteczek nawilzonych z belli (sensitiv), 6 pampersów rozm 2-5 i 4 pampersy dla dziecka do 2 kg i kilka mniejszych prezencików. Ogólnie naoglądałam się dzieci w róznym wieku łacznie z takim, które miało kilka dni

Spytałam sie lekarza- pediatry co mam zrobić z kosmetykami dla małego jak hipp jest z migdałami a ja jestem uczulona na nie. Poleciła na sam początek kupic Oilatum albo B... (coś w stylu Oilatum, ale ne pamiętam nazwy), a pózniej nivea stosować. Musze pomyśleć nad tym, bo nie chce małego od początku izolować od wszystkiego.

I wogóle dziś zauważyłam, że mam twardy brzuch. mały i twardy.. i 100 cm w pępku. ale te 100 to utrzymuje się już conajmniej od 3 tygodni..
Szkoda, że nie dałaś znać, że idziesz, w środę pytałam się Ciebie, czy idziecie, stwierdziłaś, że to dla rodzin, które już mają dzieci, no trudno. Obędę się bez tych kilku pampersów...

A ja w następny piątek mam rozdanie dyplomów na uczelni...jakoś się chyba doczłapię - daleko nie mam, ciekawa jestem, czy wbiję się w togę. Stroju specjalnie nie szukam - założę czarny golf, czarną sukienkę, leggi i kozaki za kolano - i tak na to zakładamy togi. Jak mi się uda, to porobię sobie fotki - będzie pamiątka dla mnie i Karolka, że był z Mamą na takim wydarzeniu. Miłego dnia.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
tak to jest z niektórymi facetami
mój już mi zapowiedział że w połowie grudnia wychodzi na imprezę i jak chcę to w sumie mogę iść - ale nie wiem czy będę w stanie gdzieś usiedzieć dłużej niż do 22...
U nas ostatnio każde spotkanie kończy się ok 22. Także podjęliśmy decyzję, że Sylwestra spędzamy raczej w kameralnym gronie w domku...najwyżej jedna parka do nas przyjdzie, chociaż żona znajomego jest w 4 miesiącu ciąży, a wtedy to ja już o 19 padałam na twarz, także nie wiem, czy doczekamy do 24.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora