Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Analizy kosmetyków do włosów (bez dyskusji i komentarzy)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-05, 10:21   #1552
cheveux_boucles
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki do włosów - analizy, opinie, ciekawostki dla kręconowłosych

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Kiedy wylogowałam się z wizazu zobaczylam reklame kosmetyków Pat&Rub by Kinga Rusin...i weszłam. Podali składy kosmetyków do pielęgnacji włosów.
http://www.patandrub.pl/pl/sklep/pie...y.2.linia.html

Mnie zaciekawiła linia do włosów suchych i zniszczonych. Prosze was o analizę tych kosmetyków.

Pat & Rub by Kinga Rusin Szampon Regeneracja
Inci: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Lauryl Glucoside, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocoyl Proline, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, Sodium Phytate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Pat & Rub by Kinga Rusin odżywka Regeneracja
Inci:
Aqua, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, D-Pantenol, Aspartic Acid, Citric Acid, Sodium Phytate,Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Najlepsza jest ich cena...Zresztą same zobaczycie
rzeczywiście cena, jak na polski rynek, dość odważna. Ciekawe czy więcej zainterstowali w skład czy w reklame;-) Czekam z niecierpliwością na analizę;-)
cheveux_boucles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując