Witam
Drcron Juleczka świetnie wygląda w nowej fryzurce
Dziewczyny dzięki za pochwały co do postepów Mika ale ja to się chyba muszę bać już.
Co do schodów to ja też mam te z przerwami i jeszcze bez poręczy i tu się pojawia problem z wstawieniem bramki , trzebaby najpierw wstawić słupek na dole żeby do niego przymocować bramkę bo inaczej się nie da więc nie wiem co zrobimy

na razie nam pozostaje nie spuszczać go z oka.Co najlepsze dla niego to super zabawa bo ucieka do schodów i się patrzy czy ktoś widzi i go goni

też ma pomysły chłopak.
Ja na kaszel daję pyrosal ale też coś nie pomaga.Jutro jadę do lekarza .
Dzisiaj w nocy Miko się obudził i półtorej godziny płakał i co najgorsze musiałam go nisić bo jak próbowałam odłożyć to ryk był jak nei wiem co.I cały czas mu tak charczało w gardełku , tak jak się nieraz chce odkaszlnąć , a jak tu dziecku powiedzieć żeby odkaszlneło , no masakra podejrzewam że mu to strasznie przeszkadzało.Już go po pleckach poklepywałam i nic nie dało , w końcu jakoś usanął ze mną oczywiście, także nocke mieliśmy super.
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
Tylkooliwka tak ze względu na kwas borny, ale ja jednak raz uzywałam tormentiolu jak już nic nie działało na odparzenia , a Ty chciałaś na co na te poliki? A może jakby jakies wapno do picia , jest jakies dla dzieci? może jakbyś w aptece zapytała.
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------
Ania ten mucosolwan jest bez recepty? a od jakiego to wieku?
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------
Cigi 
za postępy
Fasolka ja bym to zgłosiła do allegro no co za chamy
Dziewczyny co do pchaczy to nie wiem jak innych firm ale ten co my mamy VTECH to jak dla mnie za szybko jeździ i nie da rady zblokowac jakoś kółek żeby zwolnił i wg. mnie jest dla dzieci które juz chodzą bo mój Miko za nim nie nadąża i nogi mu w tyle zostają.Tak prowadzany za ręce chodzi , ale za dwie a jak chcę go za jedną prowadzić to on c
yk i już na tyłku siedzi i przy tym pchaczu też nei za bardzo chce.