Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-05, 21:51   #528
22Kamila22
Rozeznanie

Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)

koralik Mai już jakoś nie śpieszy się kurcze na świat .. Łobuz mały narobił nam strach a teraz cichosza ..

karolinko oczywiście że dasz sobie radę, dzielna dziewczyna jesteś

No więc teraz moge spokojnie wam napisac co i jak . Rano R. siedział na kompie i nie miałam czasu nawet zajrzeć tutaj bo szykowaliśmy się na obiad do moich rodziców. Zaraz po obiadku pojechaliśmy na "zakupy" bo chce wykorzystać jak mogę to że jestem jeszcze "na chodzie" .. Odwiedziliśmy Castoramę za lampką taką do kontaktu dla Małej ale oczywiście nie było, Auchana za bombkami na naszą pierwszą choinkę i spacer po Ikeii bo mama chciała jakieś pierdółki do nowo urządzonego pokoju a ja rozglądałam się za ładną narzutą na wypoczynek w rezultacie czego wyszłam z Ikeii z 3 miseczkami, sitkiem do przesiewania maki, świeczkami, wycieraczkami ale nie narzutą .. Więc teraz same rzumiecie że nie słyszałam bo tyyyyle ludzi w sklepach że głowa mała .. Zaraz sprawdzę czy umiem dodawać zdjęcia w klubie i nareszcie pokażę wam pokój Mai jak tylko mi się uda ..

A teraz życze wszystkim spokojnej nocy

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Zdjęcia dodane ale nie w klubie tylko u mnie w profilku