Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwna sytuacja podczas seksu analnego.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-06, 00:13   #3
la'Mbria
Zakorzenienie

Dot.: Dziwna sytuacja podczas seksu analnego.

Cytat:
Napisane przez christina91 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu kochałam się z moim chłopakiem, doszło do seksu analnego. Było przyjemniej niż zwykle, lecz po chwili zaprzestał, powiedział że najlepiej będzie jeśli teraz pójdziemy się umyć i dokończymy później. Byłam przerażona, ponieważ bałam się że coś mogło wypłynąć z mojego odbytu. Tak niestety było. Ku mojemu przerażeniu, w łazience odkryłam iż najprawdopodobniej 'popuściłam'. Nawet nic nie poczułam. To on zasugerował seks analny, więc tym razem postanowiłam mu nie odmawiać. Po tym dziwnym zajściu wszystko było ok między nami, dokończyliśmy sprawę, lecz nie uprawialiśmy więcej seksu analnego. Mimo tego że wszystko jest w porządku, jest mi cholernie głupio przez całą tą sytuację. Wam by nie było? Powinnam z nim porozmawiać? Jak, i co mam mu powiedzieć?
dziewczyno, ty naprawdę masz TE WSZYSTKIE problemy z sexem?
BO to już któryś tam Twój wątek i zawsze jest problem,. zawsze związany z pożyciem intymnym...słuchaj, jak ci tak wszystko w tym cholernym sexie nie wychodzi (raz za sucha, raz popuszcza, innym razem masz orgazm "sikający")...może zaprzestań tych prób i poczekaj z sexem aż będziesz na niego gotowa?
a co do anala- zrób sobie na przyszłość lewatywę przed i nie będziesz się bała o popuszczanie

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując